Ultimele doua apartamente cu 2 camere tip 4 asteapta sa le deschizi usa.

Ultimele doua apartamente cu 2 camere tip 4 asteapta sa le deschizi usa.

Ultimele doua apartamente cu 2 camere tip 4 asteapta sa le deschizi usa.

Tu unde te refugiezi dupa o zi de munca?

Iti doresti un spatiu intim si linistit, dar in acelasi timp modern si primitor pentru oaspetii tai? Ultimele doua apartamente cu 2 camere tip 4 asteapta sa le deschizi usa.

Astazi iti prezentam un apartament superb, bine luminat, inteligent compartimentat si adaptat unui stil de viata modern.

Am facut un exercitiu de imaginatie si am mobilat apartamentul, cu gandul…iata cateva sfaturi pentru viitorul proprietar.

Holul

Un element important in acest apartament il reprezinta holul. Beneficiezi de un hol imens de aproape 12 mp. Datorita acestei dimensiuni este clar ca nu trebuie neglijat. Holul de intrare reprezinta primul contact pe care cineva il are cu locuinta ta, asa ca trebuie sa fie un spatiu primitor si placut. Este bine ca aici sa se regaseasca piese de mobilier cu scop practic. De exemplu, pantofarul, cuierul, oglinda. Profita de spatiu si amenajeaza chiar un dulap de haine. Nu uita de o bancuta comoda.

Livingul

Livingul il poti amenaja lejer intr-un stil minimalist dar pastrand culori calde, pentru logevitatea in timp a pieselor de mobilier, din punct de vedere al designului.

Pentru zona de relaxare o canapea in forma de L este alegerea evidenta, iar optiunile din magazine ne pot ingreuna decizia. Inchide ochii si imagineaza-ti o zi perfecta acasa. Suntem siguri ca deja alegerea este mai usoara. In final ceea ce conteaza este sa te simti bine, personalizandu-ti casa in stilul tau propriu.

Restul mobilierului se poate limita la o masa simpla de cafea, si o comoda in nunate deschide care sa ofere spatiu de depozitare. Nu uita insa de o masuta ingusta pentru cateva flori care sa dea o nota de prospetime incaperii.

Dormitorul

Dormitorul trebuie sa fie cea mai relaxanta si linistita parte a casei, un spatiu de odihna. Spatiul generos iti permite adaugarea unui dulap, a unei comode si chiar a unei masute de toaleta.

Insa, de departe elementul central al camerei este patul. Astfel, va trebui sa ii acorzi cea mai mare atentie. Alege un cadru solid si o saltea performanta. Patul nu are doar rol decorativ in dormitor ci este acel mobilier care iti imbunatateste semnificativ calitatea vietii.

Bucataria

La acest tip de bucatarie sfatul nostru este sa sa gasesti solutii de depozitare de-a lungul peretilor. Pentru iluminarea bucatariei alege un sistem pe sine care sa fie directionat pe toata lungimea acesteia. In ceea ce priveste culorile, iti recomandam un bleu pastel sau verde menta cu un blat in tonuri de lemn natur pentru o atmosfera placuta si relaxanta.

Oricare ar fi alegerea ta, important este felul in care te simti cand ajungi acasa.

Iar pentru cei carora le-am starnit macar putin curiozitatea, va asteptam la biroul de vanzari pentru continuarea prezentarii.

Birou Vanzari:

Bvd Metalurgiei, 132, bloc B2a/Uranus, Ap 3

☎️0721.262.630
☎️0721.262.631
Va asteptam!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar