Trei tendintele in design de interior pentru toamna anului 2019

Trei tendintele in design de interior pentru toamna anului 2019

Perioada concediilor s-a incheiat iar vremea ne face sa petrecem mai mult timp in casa. Toamna este un moment special in care putem sa ne concentram pe atmosfera din interiorul casei si pe designul acesteia. Haideti sa aruncam o privire la această lista a tendintelor de toamna pe care trebui sa le urmarim in acest sezon.

Trei tendintele in design de interior pentru toamna anului 2019

Culori Neutre intr-un stil Modern

Va doriti un aspect simplu, dar frumos, cu accent pe elementele naturale? Este sezonul perfect pentru dumneavoastra. Nuantele pamantului se intorc in forta. Intre principalele schimbari in designul interior pentru toamna anului 2019 este inlocuirea decorului influentat de noile tehnologii cu materiale si elemente naturale. Aici putem enumera de la plante vii la piatra, granit sau lemn. Aceste elemente ajuta la crearea unui ambient de relaxare atat de specific toamnei.

Plante, catifea si verde crud – un trio necesar

Greenery sau verde crud, a fost culoarea anului 2017 aleasa de Pantone. Aceasta se va regasi mai mereu in casele noastre. Și intr-adevar, s-a remarcat o crestere in popularitate a culorii verde, atat pentru pereti, cat si pentru obiectele de mobilier si accesorii. Tendinta de a popula o incapere cu nenumarate plante nu e intamplatoare.

Expertii spun ca plantele reduc nivelul stresului ai oboseala, scad ritmul cardiac, normalizează tensiunea arteriala si respiratia. De aceea este o idee minunata sa pastrezi plante in ghiveci și pe biroul tău. Acestea îți vor reduce stresul și anxietatea, conducând la o productivitate mai bună.

Catifeaua revine în tendinte. Aceasta este acum disponibila intr-o gama larga de culori si texturi. Catifeaua reprezinta una dintre tendintele care vor defini aceasta toamna. Desi pana nu demult era considerat un material invechit, 2019 il readuce in prim plan, iar toamna il aseaza pe piedestal. Tapiteriile din catifea fac acum parte din gama  de lux a oricarei colectii de mobilier.

Tapet floral care iese in evidenta

Langa canapeaua verde din catifea, ce poate fi mai frumos decat un tapet majestuos care sa intregeasca povestea? Flori supradimensionate ca design de toamnă? Da! Este o tendință frumoasă de design interior și o puteți perfecționa căutând imprimeuri mari de flori și modele blousy pentru perne, lenjerie de pat și picturi murale. Mențineți restul camerei simple și alegeți câteva culori de bază pentru a le accesoriza.

Doriți să vă transformați casa cu cateva elemente ale noilor tendinte de toamnă? Nu uitati de tusa personala si de ceea ce va face sa va simtiti cu adevarat confortabil.

Pozele de mai jos le regasiti pe Pinterst

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar