Elitele se construiesc.

Cartierul Solar, Faza 6: un proiect dezvoltat de Elite Family Properties

Calitatea este preocuparea noastră principală, de aceea vom construi spații de locuit ce au ca fundament calitatea făcute să dureze, să bucure, să primească oameni.

Siguranță
Calitate
Durabilitate

Indiferent de drumul pe care mergem, ne întoarcem mereu acasă.

Aici se construiesc visele, se fac planuri, aici se trăiește. Conștienți de acest fapt, misiunea noastră este aceea de a construi case care au la bază un singur concept.

Calitatea.

În viziunea Elite, tot ceea ce pleacă de la calitate, va genera la rândul său calitate. Curând vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta, de aceea îți vom pune la dispoziție întreaga noastră experiență că să înțelegi de ce o locuință de calitate este una dintre cele mai valoroase investiții pe care o poți face.

Calitatea este un concept care va crește și va avea sens doar dacă cât mai mulți oameni se vor bucura și vor aprecia munca celor dintăi.

Așa este Faza 6 a Cartierului SOLAR, care se va bucura de 160 de spatii de locuit care au ca fundament calitatea făcută să dureze și să bucure orice spirit și care se va regăsi în tot ceea ce vom face, de la materiale, finisaje, dotări până la structură și infrastructură.

Elite Family Properties face parte dintr-o echipă cu o experiență de peste 30 de ani, în domeniul imobiliar, fiind susținută de unul dintre cei mai mari constructori din București, Pedro Company, care a dezvoltat numeroase proiecte de succes în București, precum 19th Residence, 20th Residence, 21Residence, Zen Living Apartments.

Ghidați de aceleași valori, precum pasiunea, dedicarea, exigența, așa cum există în afacerile de familie, ne propunem să creștem valoarea vieții prin apartamentele pe care le construim.

20th residence
21 residence