Cum sa ai un dormitor incarcat de energie intr-un apartament nou

Cum sa ai un dormitor incarcat de energie intr-un apartament nou

Cum sa ai un dormitor incarcat de energie intr-un apartament nou

Sa alegi un apartament bun atunci cand te muti in Cartierul Solar este un lucru usor de facut. Toate apartamentele au centrala de condensare cu randament mai bun cu pana la 30% fata de centralele obisnuite, toate apartamentele sunt conectate la panourile solare iar facturile la intretinere sunt mult mai mici, toate apartamentele au feronerie de calitate, practic sa alegi ceva bun e usor. Afla cum sa ai un dormitor incarcat de energie intr-un apartament nou.

Lucrurile incep sa se complice usor cand incepe amenajarea propriu zisa. Si daca vrei sa exploatezi la maxim fiecare metru patrat, daca vrei sa ai un dormitor un loc unde sa te incarci cu energie in fiecare dimineata, trebuie sa urmaresti atent cateva idei.

Prima regula, nu aglomera inutil spatiul!

Chiar daca la prima impresie suntem tentati sa aglomeram spatiul locativ, cand lucrurile incep sa prinda contur, ne dam seama ca acest lucru se afla in dezavantajul nostru. Ca sa putem echilibra vizual o camera e suficient sa o privim prin obiectivul unui aparat foto. Daca apar elemente care perturba echilibrul acelei fotografii, inseamna ca acestea nu au ce cauta nici in realitate.

Altfel spus, ca linie generala, o camera prea aglomerata si inghesuita pare mult mai puțin spatioasa decat una in care lucrurile sunt asezate ordonat pe rafturi verticale sau in dulap sau diferite alte piese de mobilier.

Nu uita, culorile intotdeauna vor face diferenta!

Daca atunci cand vorbim de masini, telefoane sau alte gadget-uri ne dam seama de importanta culorilor si de customizare, cand vine vorba de amenajari interioare, de multe ori facem  greseli fara sa ne dam seama.

Trebuie stiut ca intotdeauna culorile pastelate vor oferi o perspectiva mult mai deschisa asupra spatiului locativ. Nevoia de luminozitate pentru crearea iluziei de mai mult spatiu trebuie speculata foarte atent mai ales cand vine vorba de dormitor. Cea mai la indemana varianta este alegerea unei vopsele lavabile in note de galben pal, roz sters sau albastru marin.

Ideea poate fi extrapolata si la living si bucatarie, nu doar la dormitor. Poti alege intre tonuri calde, luminoase de bej, crem sau galben pal, nuante deschise de auriu, tonuri cuminti de gri. Cu siguranta vei gasi cel putin o nuanta de vopsea care sa te relaxeze si sa te binedispuna.

Nu stii ce obiecte decorative sa alegi? Cauta materiale care sa reflecte lumina!

Nu doar culorile palide te pot ajuta sa-ti enegizezi dormitorul. La fel de bune sunt rezultatele pe care le poti obtine cu o mobila mata. De asemenea, poti opta pentru un tapet decorativ cu irizații sidefate, pernute de decor sau un set de perdele și draperii dintr-o stofa lucioasa, care sa iti creeze efectul dorit. Sau, daca vrei, poti sa optezi pentru un tapet decorativ cu dungi verticale.  Nu conteaza ce alegi, important sa fii tu multumit de alegerea facuta. Daca ai nevoie de ajutor sau sugestii, poti apela cu incredere la specialistii din Cartierul Solar.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar