Echipa Cartierul Solar
Împreună te aducem acasă!

Adrian Rus

Director Vânzări și Marketing
adrian.rus@cartierulsolar.ro
Adrian Rus | Cartierul Solar
Având o vastă experiență în media și vânzări, Adrian conduce echipa de marketing și vânzări a Cartierului Solar. De la planificare și desfășurare la coordonarea și implementarea activităților de marketing și vânzări experiența sa își spune cuvântul și aduce un aport considerabil de valoare în companie.
Cătălina Ivan | Cartierul Solar

Cătălina Ivan

Specialist Marketing
catalina.ivan@cartierulsolar.ro
Cătălina este responsabilă cu promovarea online și offline a Cartierului Solar. De la realizarea campaniilor de marketing la pregătirea participărilor la târguri, a materialelor publicitare, la administrarea rețelelor de socializare, ea se asigură ca imaginea Cartierului Solar să fie cât mai bună și mai apropiată de realitate.

Liviu Varga

Consultant vânzări

0723 251 629

liviu.varga@cartierulsolar.ro
Liviu Varga | Cartierul Solar
Cu o atitudine îndreptată spre client și foarte bune abilități de comunicare, Liviu a ajuns în echipa de vânzări la începutul anului 2017. Cu experiență în vânzări și achiziții atât în țară cât și peste graniță, Liviu este un pilon important al echipei de vânzări.
Ana Maria Cicala | Cartierul Solar

Ana Maria Cicala

Consultant vânzări

0727 710 730

anamaria.cicala@cartierulsolar.ro
Ana și-a început experiența în câmpul muncii în departamentul de Vânzări al Cartierului Solar. Este dedicată în realizarea cu calm si diplomație a sarcinilor, demonstrând un spirit dornic de cunoaștere și abilități de a lucra în echipă.

Cătălin Drăgușin

Consultant vânzări

0799 765 595

catalin.dragusin@cartierulsolar.ro
Cătălin Drăgușin | Cartierul Solar
Cătălin este consultant de vânzări la Cartierul Solar din martie 2017. Este o persoană care relaționeză foarte ușor cu clienții. Cătălin are un caracter întreprinzător și este dornic de a acumula cunoștințe noi, de a se dezvolta și perfecționa pe plan profesional, dorindu-și o carieră în domeniul imobiliar.
Paula Diceanu | Cartierul Solar

Paula Diceanu

Consilier juridic

0799 765 596

paula.diceanu@cartierulsolar.ro
Absolventă a Facultății de Drept, cu o carieră de peste 15 ani în domeniul notarial și juridic, Paula vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma în raporturile cu autoritățile fizice și juridice și pentru a asigura legalitatea demesurilor dumneavoastră. Atitudinea pozitivă, orientarea către clienţi şi profesionalismul sunt doar câteva dintre valorile care au adus-o în echipa noastră.

Adina Maricaru

Expert soluții bancare

0799 765 597

adina.maricaru@cartierulsolar.ro
Adina Maricaru | Cartierul Solar
Cu o experiență în domeniul bancar de peste 12 ani, ocupând poziții diverse (ofițer de conturi, ofițer tranzacții clienți Persoane Juridice, Manager Agenție), Adina este familiarizată cu problemele întâlnite de clienții ansamblurilor imobiliare. Este un ajutor important al clienților, de la primul pas în Cartierul Solar.
Andreea Bordea | Cartierul Solar

Andreea Bordea

Inginer Constructor

0727 332 223

andreea.bordea@cartierulsolar.ro
Andreea este liantul dintre departamentul de vânzări și cel tehnic. “Obiectul construcției este un lucru creat de om pentru om. Cartierul Solar a fost creat pentru oameni și dorim să asigurăm clienții de confortul spațiului construit dar și de performanțele lui.” Acesta este motto-ul Andreei în munca sa de zi cu zi din Cartierul Solar.

Natalia Sora

Operator call center

0721 262 630

natalia.sora@cartierulsolar.ro
Natalia Sora | Cartierul Solar
Natalia gestionează apelurile telefonice primite din partea noior clienți, fiind prima voce auzită de mulți dintre locatari noștri. Ajutând la creșterea eficienței campaniilor planificate, Natalia te va ghida spre a face primii pași către noua ta casă.
Mihnea Cuibus | Cartierul Solar

Mihnea Cuibus

Operator call center

0721 262 631

mihnea.cuibus@cartierulsolar.ro
Mihnea este unul dintre cei cu care majoritatea clienților noștri au primul contact. El este cel care vă va contacta în urma cererilor de pe site și vă va oferii detaliile solicitate despre ansamblu.