Echipa Cartierul Solar
Împreună te aducem acasă!

Adrian Rus

Director Vânzări și Marketing
adrian.rus@cartierulsolar.ro
Adrian Rus | Cartierul Solar
Având o experiență vastă în media și vânzări, Adrian conduce echipa de marketing și vânzări a Cartierului Solar. De la planificare și desfășurare la coordonarea și implementarea activităților de marketing și vânzări experiența sa își spune cuvântul și aduce un aport considerabil de valoare în companie. Se asigură că rămai la noi!
Cătălina Ivan | Cartierul Solar

Cătălina Ivan

Specialist Marketing
catalina.ivan@cartierulsolar.ro
Responsabilă cu promovarea online și offline a Cartierului Solar, Cătălina demonstrează o dorință de perfecționare continuă! De la pregătirea participărilor la expoziții, a materialelor publicitare la administrarea rețelelor de socializare, se asigură ca imaginea Cartierului Solar să fie să fie cât mai bună și mai apropiată de realitate.

Bogdan Popescu

Consultant vânzări

0799 500 100

bogdan.popescu@cartierulsolar.ro
Bogdan Popescu | Cartierul Solar
Un consilier de vânzări dedicat, curios și îndrăzneț, Bogdan își vede clienții ca și parteneri, colaborarea lor depășind momentul tranzacției finale. “Trebuie să fim prezenți lângă clienti și după ce contractele au fost semnate. Așa e la Solar. ” Având un spirit practic nu pierde nicio ocazie de identificare a oportunitatilor de vânzare.
Liviu Varga | Cartierul Solar

Liviu Varga

Consultant vânzări

0723 251 629

liviu.varga@cartierulsolar.ro
Cu o atitudine îndreptată spre client și foarte bune abilități de comunicare, Liviu a ajuns în echipa noastră la începutul anului 2017. Cu experiență în vânzări și achiziții atât în țară cât și peste graniță, Liviu este un pilon important al echipei de vânzări.

Ana Maria Cicala

Consultant vânzări

0727 710 730

anamaria.cicala@cartierulsolar.ro
Ana Maria Cicala | Cartierul Solar
Masterand în cadrul Academiei de Studii Economice, Ana și-a început experiența în câmpul muncii, în departamentul de Vânzări al Cartierului Solar. Este dedicată în realizarea cu calm si diplomație a sarcinilor, demonstrând un spirit dornic de cunoaștere și abilități de a lucra în echipă.
Cătălin Drăgușin | Cartierul Solar

Cătălin Drăgușin

Consultant vânzări

0799 765 595

catalin.dragusin@cartierulsolar.ro
Student al Facultății de transporturi din cadrul Politehnicii , Cătălin este o persoană care relaționeză ușor cu clienții. Are un caracter întreprinzător și este dornic de a acumula cunoștințe noi, de a se dezvolta și perfecționa pe plan profesional.

Paula Diceanu

Consilier juridic

0799 765 596

paula.diceanu@cartierulsolar.ro
Paula Diceanu | Cartierul Solar
Absolventă a Facultății de Drept și cu o carieră de peste 15 ani în domeniul notarial și juridic. Paula vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma în raporturile cu autoritățile fizice si juridice si pentru a asigura legalitatea demesurilor dumneavoastră. Atitudinea pozitivă, orientarea către clienţi şi profesionalismul sunt doar câteva dintre valorile care au adus-o în echipa noastră.
Adina Maricaru | Cartierul Solar

Adina Maricaru

Expert soluții bancare

0799 765 597

adina.maricaru@cartierulsolar.ro
Cu o experiență în domeniul bancar de peste 12 ani, ocupând poziții diverse (ofițer de conturi, ofițer tranzacții clienți PJ, Manager Agenție), Adina este familiarizată cu problemele întâlnite de clienții ansamblurilor imobiliare. Este un ajutor important al clienților, de la primul pas în Cartierul Solar.

Andreea Bordea

Inginer Constructor

0727 332 223

andreea.bordea@cartierulsolar.ro
Andreea Bordea | Cartierul Solar
Andreea este liantul dintre departamentul de vânzări și cel tehnic. “Obiectul Construcție este un lucru creat de om pentru om. Cartierul Solar a fost creat pentru oameni și dorim să îl dăm în folosință și să asigurăm clienții de confortul spațiului construit dar și de performanțele lui.” Acesta este motto-ul după care se Andreea se ghidează în munca sa de zi cu zi din Cartierul Solar.
Natalia Sora | Cartierul Solar

Natalia Sora

Operator call center

0721 262 630

natalia.sora@cartierulsolar.ro
Natalia, ca și Mihnea reprezintă interfața cu clientul, fiind prima voce auzită de mulți dintre loctari noștri. Ajutând la creșterea eficienței campaniilor planificate, Natalia te va ghida spre a face primii pași către noua ta casă.

Mihnea Cuibus

Operator call center

0721 262 631

mihnea.cuibus@cartierulsolar.ro
Mihnea Cuibus | Cartierul Solar
Mihnea este unul dintre cei cu care majoritatea clienților noștri au primul contact. El este cel care vă va contacta în urma cererilor de pe site și vă va oferii detaliile solicitate despre asnamblu.