Cum sa te joci creativ cu geometria si lumina apartamentului

Cum sa te joci creativ cu geometria si lumina apartamentului

Cum sa te joci creativ cu geometria si lumina apartamentului

Daca te-ai mutat recent intr-un apartament din cadrul ansamblului rezidential Cartierul Solar, urmeaza partea cea mai distractiva si atractiva, mai ales daca esti pasionat de geometrie, culori si lumini. Amenajarea unei locuinte poate fi o activitate extrem de placuta daca stii sa te organizezi din timp.

Cand totul in jur e lumina, e bine sa ai cat mai multe surse de iluminat

Cum sa te joci creativ cu geometria si lumina ca sa ai un apartament ca-n filme

Dincolo de lumina naturala, e bine sa avem montate cat mai multe surse de lumina. Pentru ca nu poti fi conectat mereu la lumina naturala, e ideal sa ai in casa proiectoare. In living, dormitor, bucatarie si debara lampadare, aplice, lampi, diferite proiectoare pot crea un sentiment de lumina si caldura. Practic, atunci cand nu te mai poti bucura de lumina naturala a Soarelui, e important sa compensezi pe cat posibil cu lampi de diferite dimensiuni si forme. Pastreaza simplitatea si opteaza pentru o culoare neutra a corpurilor de iluminat. Cel mult poti sa alegi o lustra colorata in living si in dormitor. Dar in general mergi pe nuantele transparente pentru a nu filtra lumina mai mult decat e  cazul.

Fii creativ cand vine vorba de geometrie si organizeaza placile de faianta pe orizontala!

Daca vrei sa fii original atunci cand vine vorba de amenajarea baii, in cazul placilor de faianta de forma dreptunghiulara, o solutie ingenioasa este organizarea lor pe orizontala pentru producerea efectului vizual de largire a spatiului.

De asemenea, poti alege placi multicolore. Placile de mozaic au capacitatea de a reflecta lumina si, implicit, de a mari vizual incaperea. Daca placarea totala a peretilor ti se pare prea costisitoare, te poti limita la unul singur (sau doar la anumite portiuni de perete), completand celelalte spatii cu faianta alba sau in tonuri deschise. Daca nu vrei ceva extrem de colorat, poti sa te orientezi spre modele de placi mai mici de gresie. Desi costul final poate fi unul mai ridicat, efectul optic va fi unul de marire al spatiului.

Sticla si finisajele din sticla atunci cand esti in cautare de inspiratie

Sticla contribuie semnificativ la crearea senzatiei de spatiu. Opteaza pentru obiecte din sticla transparenta, precum suportul pentru lavoar, usa cabinei de dus, rafturile pentru expunerea decoratiunilor, toate aceste elemente vor surprinde o lumina magica, mai ales in clipele in care Soarele se va juca si se va reflecta in acele corpuri de sticla.

Tot ce trebuie sa retii este ca atunci cand vine vorba de amenajarea apartamentului tau, nu exista limite, poti fi cat de creativ vrei. Cauti sa vezi cateva exemple aplicate? Te asteptam sa ne vizitezi la Cartierul Solar


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar