Culoarea anului 2018 – o nuanţă de mov botezată ultra violet

Culoarea anului 2018 – o nuanţă de mov botezată ultra violet

Culoarea anului 2018 – o nuanţă de mov botezată ultra violet

Celebrul Institut Pantone, considerat autoritatea internaţională în materie de culori, a ales culoarea anului 2018 şi o vom regăsi în modă, design interior şi artă.

Semnificatia culorii ultra violet

Complexă și contemplativă, Ultra Violet sugerează misterele cosmosului. Reprezinta o intriga a ceea ce se află dincolo de noi, și descoperirile dincolo de locul unde suntem acum. Cerul vast și nelimitat al noptii este simbolic pentru ceea ce este posibil și continuă să inspire dorința de a urmări o lume dincolo de a noastră.

Potrivit specialiştilor, ultra violetul a fost preferat pentru că simbolizează lupta, puterea şi originalitatea. Aceasta este atitudinea pe care oamenii trebuie să o aibă în 2018.

Din punct de vedere istoric, a existat o calitate mistică sau spirituală a violetuui. Culoarea este adesea asociată cu practicile de introspectie. Astfel, oferă un teren mai mare celor care caută refugiu din lumea supradimensionată de astăzi. Folosirea iluminatului purpuriu în spațiile de meditație și alte locuri de adunare energizează comunitățile care se adună acolo și le inspiră conexiunea.

Ultra violet in amenajarile interioare

Leonardo Da Vinci sustinea ca puterea de meditatie a fiintei umane poate fi mult marita daca daca meditatia are loc intr-o camera cu geamuri violete atunci cand soarele este la amiaza.

Conform principiilor Feng Shui, culoarea violet este culoarea bogatiei si a abundentei. Mai mult decat atat, specialistii considera ca pentru a avea o casa in care domneste bunastarea, culoarea violet ar trebui sa existe in casa macar prin prisma accesoriilor. Pe langa alb, gri si negru, care se asorteaza cu absolut toate culorile spectrului cromatic, movul poate fi alaturat cu o multime de alte nuante. Astfel ca nu-ti va fi greu sa-l introduci in decorul casei tale.

„Pantone Color of the Year înseamnă mult mai mult decât care sunt cele mai noi trenduri în design; este o reflecţie a ceea ce avem nevoie în traiul zilnic”, spune Laurie Pressman, vicepreşedinte la Pantone Color.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.