Vrei o curatenie ireprosabila? Afla acum avantajele curatarii cu aburi!

Vrei o curatenie ireprosabila? Afla acum avantajele curatarii cu aburi!

Vrei o curatenie ireprosabila? Afla acum avantajele curatarii cu aburi!

Daca te-ai mutat recent in Cartierul Solar si vrei sa pastrezi in living un ambient creativ, relaxant, totul trebuie sa plece de la o curatenie ireprosabila. Si daca vrei mai mult de la tine si spatiul tau, poti trece la next level – aparatele care curata cu aburi.

Avantajele curatarii cu abur

De departe cel mai mare avantaj al folosirii unui sistem de curatare cu abur este ca prin „oparirea” zonei curatate se elimina nu doar praful si murdaria, ci si o mare parte din bacterii. Cat anume se elimina depinde de prea multi factori si cred ca este greu de masurat cu exactitate. Promisiunile producatorilor variaza de la 99% pana la 99.99%. Tot acest proces se face fara a folosi chimicale. Se foloseste o simpla rezistenta care incalzeste apa din rezervorul aparatului pana la temperatura de vaporizare.

Acest proces nu este doar sanatos fata de alternativa folosirii unui mop impreuna cu substante de curatat, dar este si infinit mai silentios fata de un aspirator. Zgomotul redus, similar cu cel produs de un fier de calcat este deci al doilea avantaj important al unui aparat de curatat cu abur.

In al treilea rand, curatarea locuintei iti va lua mai putin timp fata de aspirarea de praf. O singura trecere este suficienta pentru a curata si igieniza fiecare incapere. De asemenea trebuie sa mentionez ca vorbim de curatare uscata. Asta insemana ca pe suprafata curatata ramane un strat foarte subtire de apa, care se va evapora rapid. Cand cureti cu mopul perioada de uscare este mult mai mare din cauza cantitatii de apa ramasa pe suprafete dupa fiecare trecere.

Aparatele de acest timp consuma mai putina apa decat atunci cand speli cu galeata si cu mopul. Consumul de curent este usor mai mic, deci faci si o economie la factura de electricitate in acelasi timp. In plus, curatarea cu abur nu ridica praful in aer, fiind un avantaj in plus pentru cei cu alergii.

Aparatele sunt usor de folosit pe suprafete diferite: parchet, gresie, marmura, granit, linoleu. Iar daca iei un aparat cu furtun si cap de difuzie sau un model de mana, poti folosi aburul pentru a inmuia murdaria care refuza sa fie stearsa de pe aragaz, cuptor, grill, faianta, baterie de la chiuveta sau alte zone greu accesibile unui mop.

Concluzii

Versatilitatea este deci punctul forte al acestor aparate de curatat. Poti curata canapelele, fotoliile, tapiteria masinii, scaunele de birou si in general materiale textile care nu au probleme cand sunt expuse la caldura. Geamurile si oglinzile pot fi si ele curatate usor cu un astfel de aparat.

O ultima observatie personala este insa ca aparatul de curatat cu abur nu poate suplini un aspirator. Praful excesiv, o problema in special in zonele urbane, trebuie curatat inainta de a spala podeaua. Altfel vei murdari in cateva secunde capul de curatare si va trebui sa-l clatesti din nou.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar