5 idei in amenajari interioare atunci cand folosesti ardezia skin

5 idei in amenajari interioare atunci cand folosesti ardezia skin

5 idei in amenajari interioare atunci cand folosesti ardezia skin

Daca te-ai mutat intr-un apartament nou nemobilat in cadrul ansamblului Rezidential Cartierul Solar si vrei si tu sa folosesti materiale inovative in amenajari interioare, poti opta pentru ardezia skin.

In primul rand, trebuie sa te gandesti ca acest tip de material poate sa completeze extrem de creativ atat living-ul, holul dar si baia sau bucataria. Mai mult decat atat, dupa ce alegi cabina de dus sau cada, dupa ce alegi tipul de mobilier pentru baie sau bacatarie, dupa ce te gandesti le design, la spatiere, la glafuri si la alte detalii cum ar fi amplasarea masinii de spalat in baie sau in bucatarie, poti sa fii disruptiv si sa le imbraci pe fiecare in ardezie, pe diferite culori si texturi.

Concret, daca iti plac decoratiunile si amenajarile de interior cu piatra naturala, dar nu ai buget suficient, ardezia skin vine cu caracteristicile pietrei naturale, dar la un pret mult mai mic fata de piatra obisnuita.

Ce este ardezia flexibila?

Ardezia este o piatra naturala foarte rezistenta, care poate fi folosita pentru acoperișuri, alaturi de lemn si fibre vegetale. Este preferata de catre arhitectii si constructori pentru lucrarile exclusiviste precum acoperisuri, fatade, pavaje exterioare si placari, dar si pentru pardoseli sau scari interioare. Ardezia reuseste sa imbine intr-un mod placut estetica cu utilul si siguranta constructiei.

Dar in ultima perioada ea a inceput sa fie folosita si utilizata si in amenajarile interioare. Se foloseste inclusiv in mascarea anumitor obiecte de mobilier sau electronice, cum ar fi masina de spalat sau frigiderul.

Ardezia este aderenta si impiedica alunecarea

Ardezia flexibila SKIN este texturata. Nu aluneca aproape deloc si nu retine apa. Este totodata si foarte usor de curatat datorita acestei proprietati. Are o aderenta sporita in comparatie cu alte roci naturale, asa cum sunt de exemplu marmura, granitul sau travertinul.

Este impermeabila

Pentru ca nu absoarbe mai mult de 0,4% din lichidele cu care intra in contact, nici macar atunci cand nu este tratata cu solutii de impermeabilizare, este materialul ideal pentru decorarea spatiilor interioare expuse la aburi si umiditate crescuta, asa cum sunt baile si bucatariile.

Durata mare de viata

Piatra naturala este recunoscuta pentru rezistenta sa. Poate ajunge chiar si la cateva zeci de ani. Ardezia flexibila nu face exceptie de la aceasta calitate, spre deosebire de gresie sau faianta. Desi placile au o grosime redusa, acest material este unul care pastreaza toate proprietatile pietrei naturale in ceea ce priveste rezistenta in timp.

Pret redus al manoperei

Desi poate parea scumpa la prima vedere, ardezia flexibila are un cost redus al manoperei. Este un material care se manevreaza foarte usor si nu lasa in urma murdaria specifica santierelor de lucru. Timpul de aplicare este si el destul de redus. Astfel investitia initiala in material va fi compensata prin costuri foarte reduse de montare.

Varietate de folosire

Pentru ca este un material versatil, ardezia flexibila este potrivita pentru fatetari interioare, in bai si bucatarii. Poate fi folosita, de asemenea si pentru a imbraca piese de mobilier. Foarte multe persoane opteaza pentru imbracarea scaunelor, a meselor, a barurilor, a insulelor de bucatarie, a birourilor sau a dulapurilor cu ardezie flexibila, fie pentru reconditionarea acestora, fie pentru decorarea lor.

Orice alegere faci, important sa se potriveasca stilului tau de viata. Daca inca nu ai facut pasul sa te muti spre o locuinta noua, poti sa ne faci o vizita la Cartierul Solar.

*Poza este de aici: http://www.roarhitect.ro/


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar