Surprinde toate detaliile din apartamentul tau cu o camera instant

Surprinde toate detaliile din apartamentul tau cu o camera instant

Surprinde toate detaliile din apartamentul tau cu o camera instant

Daca ai ales un apartament in Ansamblul Rezidential Cartierul Solar si esti pasionat de tehnologie, de aventura, iti place sa surprinzi totul din jurul tau, sa iti surprinzi prietenii cu noua ta locuinta, cum ar fi sa ai o camera instant?

Fotografia instant – multa distractie la pachet

Moda este trecatoare, se stie foarte bine, insa se intampla destul de des ca anumite curente sa revina in atentia publicului. La fel se intampla si cu fotografia instant. Chiar daca nu suficient de rapid pentru a salva brandul Polaroid, inventatorul acestei tehnologii. Firma a anuntat in 2008 ca va opri productia de consumabile pentru aparatele sale.

In acest moment s-a nascut Impossible Project. O companie olandeza a ajuns sa cumpere intre timp proprietatea intelectuala Polaroid, lansand deja cateva serii de produse de succes sub numele Polaroid Originals.

Legenda a reinviat la propriu din propria cenusa, ca o Pasare Phoenix, Impossible Project folosindu-se de la inceput de masinile de productie cumparate de la Polaroid.

Tanara generatie este ca de obicei cea care a (re)adoptat foarte rapid ideea de fotografii pe loc. Am observat la ultimele nunti, botezuri si reuniuni ca unul din punctele de atractie ale petrecerii il reprezinta photo box-ul. Aceste este o cutie care face fotografii la minut celor interesati care nu se feresc sa se strambe putin in fata camerei. In cazul „Photo Box-ului” vorbim bineinteles de un aparat mai complicat. Se foloseste o imprimanta foto si un obiectiv mai bun pentru a scoate rezultate decente in conditii de iluminare slaba. Producatorii de aparate foto instant au adaptat rapid ideea. Astfel, destul de multe camere instant pot opera astazi in modul photo Box.

De cate ori nu au fost momente in care prietenii au facut poze interesante cu telefonul in compania ta si nu ai apucat sa le vezi niciodata. O camera foto instant poate rezolva aceasta problema in cateva secunde. Un aparat foto instant este o idee excelenta de cadou daca vrei sa experimentezi cu fotografia sau sa te simti bine cu prietenii.

Caracteristicile pe care trebuie sa le urmaresti

In general aparatele foto instant sunt versiuni mult simpificate ale aparatelor digitale. Nu vei gasi deci controale avansate pentru expunere, ISO, viteza declansatorului sau alte functii obisnuite pentru camerele digitale. Dar si aici trebuie sa fii atent la cateva aspecte.

Formatul fotografiilor. Acesta este cel mai important punct de plecare pentru ca determina compatibilitatea cu cartusele de film foto. Asta inseamna ca va trebui sa te decizi asupra dimensiunilor fotografiilor pentru ca nu le vei putea schimba dupa bunul plac fara sa cumperi si o camera foto instant noua.

Timpul de developare. Tiparirea instantanee poate parea un termen putin exagerat. Fotografiile pot continua sa se developeze si pana la 24 de ore. Deci chiar daca in primele minute obtii sa zicem 90% din calitatea finala a fotografiei si nu esti prea multumit de rezultat s-ar putea ca lucrurile sa se imbunatateasca putin pana cand filmul se developeaza complet si chimicalele se stabilizeaza.

Costul consumabilelor. Pretul in mod normal nu este o problema. Vei plati cel putin 5 – 6 lei per fotografie, poate si mai mult. Fotografiile instant nu doar ca nu arata la fel de bine ca fotografiile scoase de o imprimanta dedicata, dar sunt si mai scumpe. Vei plati destul de mult pentru ideea de instant.

Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar