Vrei confort in bucataria ta? Alege un coltar de bucatarie

Vrei confort in bucataria ta? Alege un coltar de bucatarie

Vrei confort in bucataria ta? Alege un coltar de bucatarie

Atunci cand alegi un coltar de bucatarie nu numai ca improspatezi aspectul bucatariei, dar rezolvi si sacaitoarea problema a spatiului insuficient din bucatarie. Un coltar bun iti va organiza spatiul din bucatarie. Acesta va furniza suficiente locuri de stat la masa. Este totodata un bun loc unde sa depozitezi diverse lucruri si te poate ajuta sa delimitezi anumite zone din casa.

Stiu ca primul gand care iti vine in minte atunci cand te gandesti la un coltar de bucatarie este “depasit moral”. Noi iti propunem sa privesti acest lucru dintr-un alt unghi. Coltarul de bucatarie nu mai este ceea ce era odata, si anume o piesa de mobilier invechita, incomoda si cu o tapiterie anosta.

De ce sa utilizezi un coltar de bucatarie?

Motivele sunt diverse. Primul este faptul ca un coltar ocupa mai putin spatiu in bucatarie. O masa de bucatarie cu scaune de bucatarie ocupa mult mai mult spatiu decat un coltar. Daca ai o bucatarie mare si generoasa acest lucru nu este o problema, insa, daca spatiul este mic, coltarul este alegerea optima. De exemplu, pentru fiecare scaun trebuie sa aloci un spatiu de minim de 60 cm pentru a-l putea trage, muta, pozitiona etc. Acum, calculeaza cat spatiu ai nevoie pentru 4 scaune. In schimb, un  coltar  poate oferi 4 locuri cu mult mai putin spatiu necesar, pentru ca nu mai are nevoie de “extra spatiu” precum scaunele.

Coltarele de bucatarie au deveinit piese de mobilier moderne, care sunt utilizate pentru a optimiza spatiul din bucatarie, pentru a delimita anumite zone si pentru a suplimenta spatiul de depozitare. Coltarele rezolva mai multe probleme in acelasi timp: spatiu mic, loc pentru depozitare, delimitarea zonelor. De exemplu, daca ai o bucatarie mica si nu ai suficient spatiu pentru a o “dota” cu numeroase cabinete, dulapuri si o masa frumoasa cu scaune, coltarul de bucatarie cu spatii de depozitare este solutia ideala. Gandeste-te, il poti alege in ce dimensiuni vrei. Poti adauga cate spatii de depozitare vrei. Il poti aseza unde gasesti putin spatiu disponibil.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi un coltar bun de bucatarie este pentru a-l utiliza sa delimitezi anumite zone din casa. De exemplu, poti sa utilizezi un coltar pentru a delimita bucataria de living, in cazul in care este open space, sau chiar zona de servit masa de restul bucatariei. Coltarul de bucatarie te ajuta sa te joci cu spatiul asa cum iti doresti.

Idei creative de utilizare a unui coltar de bucatarie

Stim ca cei mai multi prefera o masa de bucatarie la care sa aseze 4 scaune asortate. Hai sa vedem ce putem sa facem cu un coltar de bucatarie bun, dupa care fiecare alege conform nevoilor personale.

Un coltar de bucatarie este ideal intr-o casa unde bucataria si living-ul sunt in openspace. Daca nu stii cum sa aranjezi casa astfel incat sa delimitezi bucataria de living, coltarul este solutia perfecta. In acest fel nu numai ca reusesti sa rezolvi intr-un mod elegant sa separi bucataria de living, dar reusesti sa furnizezi mai multe locuri de stat pentru musafiri.

Pentru a depozita diverse lucruri

Exista foarte multe modele de coltare de bucatarie care au diverse spatii de depozitare. Fie ca alegi un coltaru de bucatarie cu spatiu de depozitare sub sezut sau unul care are diverse spatii de depozitare pe laterale sau pe spatar (sertare, rafturi), acest tip de coltar te poate scapa de neplacuta problema a spatiului insuficient de depozitare.

Pentru a optimiza spatiul

Intr-un spatiu mic, un coltar de bucatarie pe rotund poate fi solutia perfecta (semicerc). Nu numai ca este foarte sic, dar rezolva si problema spatiului insuficient din bucatarie. Acesta nu are unghiuri.  Astfel ofera mult mai multe locuri de stat comparativ cu unul in forma de “L”.

Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.

*Poza este de AICI.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar