Final de campanie: „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”

Final de campanie: „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”

Departamentul de marketing si vanzari al Ad Astra Partners, dezvoltatorul ansamblui rezidential Cartierul Solar, a anuntat pe data de 15 iulie 2019 finalizarea campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”.

Mai jos găsiți lista actualizată si completă a celor care au primit formularele de înregistrare de la departamentul de vânzări.

VERIFICA LISTA AICI

Acceseaza Regulamentul AICI

Acordarea premiului va avea loc în prezența unei comisii care va fi formată din reprezentanți ai dezvoltatorului, ai departamentului de vanzari și ai notariatului unde au fost semnate promisiunile si contractele de vânzare.

Evenimentul prin care va fi desemnat câștigătorul apartamentului cu două camere în valoare de 62.000 euro va avea loc pe data de 10 octombrie 2019, începând cu orele 18:30, pe terasa din fața clădirii multifuncționale (bloc A). Evenimentul va fi presarat si cu alte surprize special pregatite pentru dumneavoastră.

Participanții vor fi contactați din timp via mail si telefon in vederea confirmarii participării.

Vă așteptăm!

București, 26 septembrie 2019

Cătălina Ivan,

Marketing Specialist

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.