Transformă-ți visele în realitate. Deschide un business în Cartierul Solar.

Transformă-ți visele în realitate. Deschide un business în Cartierul Solar.

Transformă-ți visele în realitate. Deschide un business în Cartierul Solar.

Spațiile comerciale din Cartierul Solar

Încă de la început ne-am dorit ca în Cartierul Solar familia să fie pe primul loc.

Știm cu toții cât de important este timpul petrecut alături de cei dragi. Astfel Cartierul Solar s-a dezvoltat în așa fel încât să poți petrece cât mai mult timp alături de cei dragi.

Spații amenajate

Pentru ca timpul petrecut la cumpărături să se micșoreze, în Cartierul Solar a fost deja amenajat și dat în folosință primul market (Market Solar) iar cel de-al doilea market este în curs de amenajare și va fi deschis cât de curând (Sofi Market).

Astfel vei putea petrece mai mult timp alături de cei dragi sau relaxându-te în zona verde.

Pentru că ne dorim un stil de viață eco-friendly și săntos din toate punctele de vedere farmacia va fi de asemenea deschisă cât de curând.

Iar pentru că știm deja că vă plac experiențele gastronomice și la sfârșitul zilei doriți ca relaxarea să fie cât mai plăcută nu am uitat de un loc în care te poți întâlni cu prietenii din cartier – restaurantul cartierului. Alături de piscină restaurantul va fi una din principalele atracții ale cartierului. Ambele facilități sunt în curs de amenajare.

Spații disponibile

Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc să deschidă un business în cel mai inovativ ansamblu rezidențial din București îi așteptăm la o vizionare.

Încă trei spații comerciale așteaptă să devină facilități pentru locatarii cartierului nostru. În funcție de dorințele dumneavoastra le puteți achiziționa sau le puteți închiria.

Mai multe detalii despre spațiile disponibile regăsiți AICI 

Pentru detalii ne puteți contacta la numarul 0722207170

sau la adresa de e-mail: office@cartierulsolar.ro

Vă așteptăm!


0
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

963
Apartamente vândute
0
Apartamente rămase