Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Înscrierile în Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ (numită și 2 case în 3 pași) s-au încheiat.

Campania a fost lansată pe data 25 iunie 2018, având ca termen de finalizare data la care 200 de persoane s-au înscris oficial în campanie. Înscrierea în campanie a fost descrisă la adresa:  https://cartierulsolar.ro/doua-case-in-trei-pasi-simpli/

În data de 11.06.2019 au fost ocupate toate cele 200 de locuri din campanie și până la aceasta data toți participanții înscriși au semnat promisiunile de vânzare la notar.

Câștigătorul apartamentului cu două camere în valoare de 62.000 euro va fi desemnat în cadrul unui eveniment ce va avea loc în perioada 15-30 septembrie 2019. Vom reveni cu amănunte legate de data exactă a evenimentului.

Mai jos regăsiți lista actuală a participanților înscriși în campanie asa cum au rezultat din formularele de înregistrare avute în evidența departamentului de vânzări. Pentru eventuale neconcordanțe vă rugăm să ne contactați la adresa: office@cartierulsolar.ro sau la departamentul de vânzări, Bloc B2A/Uranus, parter, Apt.3.

VERIFICA LISTA AICI

Acordarea premiului va avea loc în prezența unei comisii care va fi formată din reprezentanți ai ansamblului și ai notariatului unde au fost semnate promisiunile de vânzare.

Vă multumim de înțelegere!

București, 15 iulie 2019

Cătălina Ivan,

Marketing Specialist


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar