Top 5 tendințe în design interior 2017-2018

Top 5 tendințe în design interior 2017-2018

Top 5 tendințe în design interior 2017-2018

Tendințele în decorațiuni interioare se schimbă aproape la fel de repede ca cele din domeniul modei. Pentru a ține pasul cu locatarii noștri și pentru a ne sfătui noii clienți, suntem mereu „în pas cu moda” când vine vorba de design interior. Prin urmare, îți prezentăm cele mai interesante cinci tendințe internaționale pentru 2017-2018, demne de orice apartament modern din complexul rezidențial Cartierul Solar.

Locul 5: Faux Finishing pentru renovări rapide

Dacă vrei să schimbi aspectul unei încăperi rapid și fără costuri prea mari, faux finishing este o variantă pe care o poți încerca. La finele anului 2017, finisajele care creează iluzia unor texturi specifice sunt din ce în ce mai căutate. Acestea sunt disponibile atât sub forma abțibildurilor pentru pereți, cât și a etichetelor pentru podea. Așadar, apelează cu încredere la finisaje faux data viitoare când vrei să „transformi” parchetul din hol în gresie, peretele de rigips în perete de cărămidă sau faianța din baie în natură luxuriantă.

Locul 4: Texturi împletite pentru o atmosferă primitoare

Dacă finisajele faux duc cu gândul la texturi artificiale, texturile împletite sunt cât se poate de la modă și cât se poate de reale. Prin ele ne referim la mobilier din împletituri de bambus, veioze din împletituri de răchită, coșuri de nuiele pentru fructe, mese împletite pentru grădină și cam orice altceva ți-ai putea imagina din această categorie. Singura regulă pentru texturile împletite este să nu le folosești în exces, ci în combinație cu texturi și culori diverse.

Locul 3: Catifea de sus până jos!

Una dintre tendințele principale la momentul actual este de a folosi texturi plăcute la atingere. De altfel, designerii recomandă ca finisajele sau obiectele de catifea să fie folosite în combinație cu texturi naturale brute. Pot fi combinate cu lemnul sau coșurile împletite, tocmai pentru a crea un contrast vizual și kinestezic.

Locul 2: Lenjeria de pat, ridicată la rang de artă

Lenjeria de pat cu imprimeuri florale bicolore sau cu modele comune, monocrome, nu mai este la modă de anul acesta, conform designerilor de interior. Vestea bună este că orice imprimeu creativ sau textură inedită este binevenită. Când vine vorba de lenjerie de pat, așadar nu ai cum să dai greș dacă faci alegeri mai îndrăznețe. Recomandăm imprimeurile cu vegetație exotică și combinațiile de texturi. De pildă lenjeria de pat de mătase poate fi combinată cu o pătură de lână.

Locul 1: Verdele închis aduce natura în casa ta

Se pare că natura este în trend în 2017-2018, așa că din acest top nu putea lipsi verdele închis. În combinație cu texturile din lemn sau piele, verdele închis oferă acel sentiment de a fi într-o pădure la munte. Astfel creează o conexiune cu elementele naturii. Designerii recomandă să folosim această nuanță în special pentru blaturile din bucătărie, pentru mobilierul din baie sau pentru pereții sufrageriei, în combinație cu alte nuanțe naturale.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar