Moduri în care locuința te poate ajuta să-ți urmezi pasiunile

Moduri în care locuința te poate ajuta să-ți urmezi pasiunile

Moduri în care locuința te poate ajuta să-ți urmezi pasiunile

Indiferent dacă pasiunea ta sunt decorațiunile, dansul de societate, sporturile extreme sau pictura în aer liber, locuința ta are un cuvânt de spus când vine vorba de timpul și energia pe care le acorzi pasiunilor tale. Iar aici nu vorbim doar despre a amenaja un spațiu potrivit în casă unde să exersezi cântatul la chitară. Ne referim și la atmosfera din casă, la starea de relaxare pe care o generează (sau nu) căminul tău. Aceasta pentru că e bine ca oricând ai timp liber să ai și destulă energie pentru a-ți urma pasiunile. Cartierul Solar îți arată moduri în care locuința ta te poate ajuta să-ți urmezi pasiunile.

Dormitorul ideal pentru un somn liniștit noapte de noapte

Nimic nu contează mai mult pentru starea ta de spirit decât odihna. Iar pentru a te odihni este important să dormi bine în fiecare noapte. Perfect ar fi într-o cameră izolată fonic și termic, amenajată armonios și cu un pat confortabil, potrivit pentru nevoile corpului tău. Dacă îți iei porția de odihnă și te trezești plin de energie în fiecare dimineață, sunt șanse mari să ai poftă și de o sesiune de jogging în parc sau, după preferințe, de o lectură plăcută alături de ceașca de cafea. Iar dacă locuiești într-un apartament sau studio din Cartierul Solar, poți ieși la alergat chiar în spațiile verzi din interiorul complexului rezidențial.

Amenajează un spațiu de relaxare chiar la tine acasă

Pe lângă odihnă, după o zi lungă de muncă, mintea ta are nevoie și de puțină relaxare. Dacă te așezi pe canapea și dai drumul la televizor imediat după cină, este posibil să te ridici după două ore mai obosit decât înainte, cu toate că te așteptai să te relaxezi. Cel mai bine ar fi să amenajezi în casă un spațiu relaxant. Să amenajezi un spatiu dedicat 100% liniștirii minții și armonizării energiei. Poate fi vorba de o cadă înconjurată cu lumânări parfumate, de un colț special în bibliotecă, cu un fotoliu confortabil și o măsuță de cafea. Sau poate doar de o saltea pentru exerciții fitness așezată într-un colț al sufrageriei, unde să faci puțin stretching. Cirpul tău are nevoie de asta după ce toată ziua ai stat în aceeași poziție la birou.

Un design creativ pentru un plus de inspirație

Dacă pasiunea ta are legătură cu arta, fie că vorbim de muzică, dans, poezie, pictură sau colecționat obiecte handmade, s-ar putea ca apartamentul tău să aibă nevoie de un suflu creativ. Trebuie să-ți păstra inspirația la cote maxime. Adaugă obiecte decorative creative în fiecare cameră. Așează o vază supradimensionată în bucătărie. Adaugă un tapet colorat în dormitor. Aruncă perne brodate manual pe canapeaua din sufragerie. Păstrează contactul cu latura ta artistică și vei fi inspirat să -ți urmezi hobby-ul în fiecare zi.

Lista cu lucruri de făcut, la loc de cinste

Pe lângă activitatea de la birou, în fiecare zi apar lucruri noi de făcut. Majoritatea țin de confortul tău personal, cum ar fi cumpărături la supermarket, spălat vase, ordonat hainele în dulap ș.a.m.d. Important este ca în fiecare zi să-ți faci o listă cu ceea ce îți propui să realizezi. Ține-o într-un loc vizibil, cum ar fi pe frigider, pe oglindă sau pe ușa de la dormitor. Chiar dacă lista nu include una dintre pasiunile tale, tot te va ajuta în gestionarea timpului liber. Astfel, pe zi ce trece vei deveni mai priceput la a găsi timp pentru lucrurile pe care ți le dorești.

Dacă ești în căutarea unei locuințe care să te inspire și să-ți dea un plus de optimism, te așteptăm în Cartierul Solar să vizionezi apartamentele și studio-urile noastre moderne și inteligente. Spațiile comune din complexul rezidențial sunt alimentate cu energie regenerabilă, provenită de la panourile solare. Spațiile verzi din jurul blocurilor sunt ideale pentru activități în aer liber, jogging, plimbări cu animalele de companie sau momente de distracție alături de cei dragi.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar