TIPS AND TRICKS PENTRU UN DORMITOR IN STIL SCANDINAV

TIPS AND TRICKS PENTRU UN DORMITOR IN STIL SCANDINAV

Ti-ai luat un apartament in Ansamblul Rezidential Cartierul Solar? Cum ar fi sa ai un living amenajat in stil scandinav?

Daca te-ai mutat recent in Cartierul Solar si vrei sa pastrezi in  living un ambient creativ, relaxant, dar si cu un vibe utilitar, atunci e bine sa alegi stilul scandinav.

Cand vorbim de stilul scandinav, vorbim in principal de lemn, mult lemn masiv. Majoritatra interioarelor scandinave au podea din lemn, deschisa la culoare, acestea dau un aer de elenganta si durabilitate incaperii.

Ce inseamna stilul scandinav?

Cromatica scandinava

Peretii si tavanul sunt de obicei vopsiti in culori neutre, alb sau culori pastelate, culori linistitoare. De asemenea, materialele textile albastre sau gri sunt elemente care creeaza o atmosfera nord-europeana. Tonuri de galben, turcoaz, bej si maro se imbina armonios şi confera luminozitate si prospetime interiorului.

Ce materiale alegem pentru un living in stil scandinav?

Lemnul este elementul de baza, scandinavii iubind acest material. Chereasteaua este integrata in pereti, in tavan, in podea, mobilier si accesorii, pentru a adauga o nota de caldura interiorului. Se folosește cu regularitate lemnul de stejar sau pin, iar procesul de tratare a lemnului este de obicei minim, pentru a arata frumusetea naturala si textura acestui material, ca de exemplu mici fisuri si imperfectiuni. Liniile cursive sunt folosite incepand de la arhitectura pana la mobilier. Scopul lor este de a da camerei senzatia de unitate intre elementele care o alcatuiesc.

Ce inseamna un living scandinav user friendly?

Cand vine vorba despre descrierea stilului scandinav cuvantul de ordine este utilitatea. Stilul scandinav se defineste prin simplitate, functionalitate si prin imbinarea inteligenta de elemente, fara a supraincarca decorul cu elemente inutile si stridente. Piesele de mobilier sunt simple, usor de intretinut si manevrat, ocupa putin spatiu si, cel mai des, au nuante deschise de alb, crem sau bej.

Foloseste elemente decorative inedite

Amplasarea in coltul camerei a unui godin autentic din fier forjat, element specific locuintelor din tarile nordice, ar rezolva atat partea practică a problemei cat si pe cea de design. In plus solutiile de stocare în casele scandinave sunt practice și simplu de configurat. De obicei, din lemn natural, ei au o multime de rafturi şi spatii de depozitare (cutii care conțin la rândul lor alte cutii mai mici si tot aşa. Multe lucruri din casă nu sunt ascunse, dar in schimb sunt puse la vedere: astfel, cartile, revistele sunt de obicei tinute pe rafturi deschise, in timp ce rochiile si camasile pot fi agatate pe umerase simple.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar