TIPS AND TRICKS PENTRU UN DORMITOR IN STIL MEXICAN, IN CARTIERUL SOLAR

TIPS AND TRICKS PENTRU UN DORMITOR IN STIL MEXICAN, IN CARTIERUL SOLAR

Te-ai mutat intr-o casa noua in Cartierul Solar si vrei un vibe original in locuinta? Amenajeaza in stil mexican noul imobil

Daca ti-a placut legenda lui Zorro, daca esti fascinat de muzica mexicana, de mariachi si esti fan Tequila, de ce sa nu fii creativ si in propria ta casa. Sau, daca esti pasionat de calatorii, de aventura, alege stilul Mexican inspirit de poporul aztec si olmec. Ce trebuie sa stii inainte de a te apuca sa amenajezi? Stilul Mexican este descris de specialistii in arhitectura ca fiind un stil impulsiv si torid, care musteste de enigmele si misterele continentului american, e plin de legende si simboluri.

TIPS AND TRICKS PENTRU UN DORMITOR IN STIL MEXICAN, IN CARTIERUL SOLAR

Materiale naturale -cheia spre stilul mexican.
Chiar daca in amenajarile mexicane moderne sunt prezente din ce in ce mai des si mai mult materiale precum sticla si metalul, acest stil ramane in continuare fidel folosirii elementelor naturale. Pentru o transformare rapida si eficienta puteti folosi niste ghivece mari cu diverse specii de cactusi sau plante traditionale. Vor aduce caldura locuintei si in plus veti crea un amestec interesant de texturi si culori.

Placile ceramice de culoarea pamantului


Placile ceramice in toate dimensiunile, culorile si formele sunt un element comun atat stilului traditional mexican cat si celui contemporan. Deosebit de frumos arata placile din teracota combinate cu pereti albi si vegetatie luxurianta. Aceasta combinatie ajuta la crearea unei atmosfere placute si relaxante.

Culori vii, oriunde, oricum
Cele mai multe stiluri mexicane presupun folosirea culorilor luminoase si puternice, accentuandu-se totusi crearea unui interior linistitor si primitor. De la orange la rosu, de la galben la verde strident, toate nuantele sunt premise.

Materiale textile
Mexicul este recunoscut pentru imprimeurile sale multicolore care se integreaza atat de bine cu aproape toate celelalte stiluri de amenajare interioara. Alegeti un material cu imprimeu mexican pe care sa il integrati in decorul deja existent si deja ati obtinut o transformare.

Imbinarea stilurilor – un secret in amenajarile mexicane
Secretul designerilor mexicani este : combinarea stilurilor. Acestia reusesc cu succes sa asorteze un scaun original Acapulco cu un covor din piele de vita si un bufet antichizat sau sa aseze o statue azteca pe o masa moderna de sticla dintr-un living amenajat in stil industrial.
Chiar daca in stilul mexican modern apar liinile simple, sticla si accentele metalice, multi profesionisti raman fideli simplitatii designului traditional. Amestec de culori neutre, texturi usoare, scaune simple din lemn si abajururi din sarma – simplu si de bun gust.

Multa lumina, naturala sau nu, dar sa fie
Belsugul de culori folosite in interioarele mexicane traditionale explica abundenta razelor de soare din camere. Ferestre imense, elemente de decor cu reflexii – toate contribuie la iluminarea camerei.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar