Tips and tricks daca vrei sa ai o casa inspirata din cultura Marii Britanii

Tips and tricks daca vrei sa ai o casa inspirata din cultura Marii Britanii

Tips and tricks daca vrei sa ai o casa inspirata din cultura Marii Britanii

Daca ai ales sa te muti intr-un apartament din cadrul Cartierului Solar, inseamna ca esti deschis spre inovatie, spre nou, spre cele mai interesante descoperiri in materie de arhitectura si design interior. Si daca tot vorbim de descoperiri, te las cu o provocare. Cum ar fi sa ai o casa mobilata in stil britanic?

In bucatarie, amenajarea trebuie sa iti aminteasca de interioarele de tip cottage, cu mobilier din lemn si perdelute mici pentru fereastra. Daca alegerile sunt inspirate de la inceput, totul este coerent si placut asortat. Suportul pentru vase, blatul de lucru din lemn, chiuveta, placile ceramice tip Metro in culoare verde-menta, accesoriile si decoratiunile specifice compun un decor autentic rustic englezesc, dar intr-o nota moderna. Dining-ul este o incapere de sine statatoare, cu mobilier specific, excelent decorat.

Pentru living, amenajarea a pornit de la semineu, inspiratie din casele tipic victoriene. Si mobilierul trebuie ales in acelasi spirit, apoi canapeaua si fotoliile foarte confortabile. Cromatic, poti pentru culori foarte deschise, pastelate pentru a pastra interioarele cat mai luminoase si primitoare.

Dormitorul matrimonial urmareste linia aceluiasi design vintage, rustic. Placarea peretelui cu lemn, noptierele, imprimeurile florale si texturile bogate compun un decor special, intim, plin de rasfat. O amenajare pe masura vom trebuie sa fie si baia aferenta dormitorului.

Nu vrei stilul britanic modern? Treci pe vintage

Stilul vintage te ajuta sa-ti creezi un stil aparte, deosebit prin decoratiunile fara varsta si mobilierul nou cu aspect invechit, dar in acelasi timp valoros, de calitate. Stilul britanic vintage, cu amenajari masculine, piese din piele si aspect uzat, alaturi de lemnul masiv.

Accesoriile si draperiile cu steagul Marii Britanii n-ar trebui nici ele sa lipseasca dintr-un astfel de decor, in care pot fi integrate perfect cuferele mari din lemn si metal, rachetele de tenis, crosele de golf sau cizmele de calarie.

Pe de alta parte, stilul vintage din sud-estul Marii Britanii se caracterizeaza prin utilizarea mobilierului cu finisaj alb, a broderiilor, a motivelor florale pictate pe piesele de mobila. Ca si in stilul provensal, poti alege oglinzile cu rame aurii sau argintii, uzate, fotografii alb negru sau sepia in rame din lemn, casete de bijuterii, ceasuri si cufere vechi puse in evidenta de candelabre si sfesnice cu aspect invechit, spune specialistul.

În complexul rezidential Cartierul Solar, apartamentele au parchet în aproape toate încăperile. Astfel oferă un aspect plăcut la trecerea dintre camere și asigură o atmosferă caldă, de cămin. Dacă ești interesat, te invităm să vezi aici oferta de apartamente disponibile sau te așteptăm direct la vizionare!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar