Tips & tricks cum sa-ti amenajezi noul apartament in stil tropical

Tips & tricks cum sa-ti amenajezi noul apartament in stil tropical

Tips & tricks cum sa-ti amenajezi noul apartament in stil tropical

Desenarea creativa a livingului,dormitorului sau bucatariei este un pas important. Oricare din variante va fi o provocare cand vine vorba de amenajarea eficienta si creativa a spatiului locativ.

Ce inseamna asta? Cand vorbim de exemplu de organizarea eficienta a unei bucatarii dintr-un apartament nemobilat, care la inceput e doar un spatiu delimitat doar mental e usor sa fii creativ. Iar daca vrei sa fii creative pana la capat, de ce sa nu alegi stilul tropical. Desi este un stil complex, amenajarea casei in stil tropical nu reprezinta o activitate dificila.

Tips and tricks cum sa-ti amenajezi noul apartament din Cartierul Solar in stil tropical

De unde incepe si cum incepe stilul tropical?

Peretii si culorile influenteaza in cea mai mare masura aspectul unei locuinte, indiferent de stilul abordat. Dupa cum am mentionat, stilul tropical se caracterizeaza prin naturalete asa ca cele mai potrivite culori sunt cele inspirate de natura si, dupa cum spune si numele, de peisajul exotic, tropical.

Galbenul si auriul, culorile nisipului sunt perfecte, verdele, culoarea plantelor exotice si a padurilor tropicale se potriveste de minune, iar albastrul marii nu poate lipsi. Se pot realiza combinatii inedite sau culorile pot fi folosite in functie de incapere.

Paleta cromatica specifica stilului tropical se poate imbogati si cu nuantele naturale de maro, bej si crem, dar si cu nuante mai puternice cum ar fi portocaliu, turcoaz, rosu sau roz.

Pentru a aduce cu adevarat atmosfera exotica in locuinta de pe malul marii puteti apela la un artist al picturilor murale care va insufleti unul dintre pereti printr-un peisaj tropical.

Cum trebuie sa fie podeaua in stilul tropical?

In ceea ce priveste podeaua se poate folosi parchetul in culori cat mai naturale sau gresia in aceleasi nuante. Covorul nu este o alegere tocmai potrivita avand in vedere ca nisipul il poate deteriora si va va obliga sa il curatati frecvent.

Obiectele de mobilier caracteristice stilului tropical sunt realizate din lemn. Nu se recomanda folosirea prea multor obiecte de mobilier si nici a unor elemente masive. Se poate opta si pentru canapea, fotolii sau chiar masute impletite din rachita.

Decoratiunile sunt elementele care fac intotdeauna diferentele dintre stiluri mai clare. Ferestrele pot fi frumos incadrate de perdele simple in culori naturale, sau de obloane din lemn. Plantele joaca un rol foarte important pentru amenajarea casei in stil tropical.

Alegeti plantele exotice si amplasati-le in toate incaperile. Puteti opta pentru lumanari decorative, decoratiuni din lemn, tablouri si fotografii inramate pentru decorarea peretilor. Pentru baie se pot folosi decoratiuni realizate din scoici, iar pentru bucatarie puteti adopta o tema ce are la baza floarea-soarelui.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar