Semnificatia numarului apartamentului unde locuim

Semnificatia numarului apartamentului unde locuim

Te-ai gandit vreodata cate lucruri ne influenteaza viata de zi cu zi?

Cu siguranta ai stat macar o data si ai calculat cifra destinului, gandidu-te ca e posibil sa aiba o relevanta asupra deciziilor din viata ta.

Dar te-ai gandit ca de  fapt fiecare cifra pe care o intalnim are o insemnatate. Si una din cifrele pe care poate am ratat-o pana acum si nu i-am dat importanta este cea a casei noastre.

Cateodata in departamentul de vanzari auzim oameni care spun….. nu stiu de ce dar ceva nu imi place la acest apartament.

Noi am adunat mai jos cateva semnificatii pentru cifra apartamentului sau a casei. Daca numarul locuintei este unul compus atunci toate cifrele se aduna pana se ajunge la o singura cifra.

Semnificatia numarului apartamentului unde locuim

Apartamentul cu numarul 1

Acesta este un spatiu al noilor inceputuri. 1 este o cifra activa. O casa cu numarul 1 este un loc in care putem avea unele viziuni de viitor, dorinte de a incepe ceva nou. Acest loc ne duce intr-o zona a renasterii si are o vibratie de inceputuri. 1 este o cifra masculina cu dinamica puternica si care e in confort cu partea masculina a unei familii.

Din pacate un astfel de apartament nu va fi o casa-camin, ci e loc in care lucrezi, in care iti vin idei bune. E locul perfect pentru a o lua de la inceput dupa o experienta neplacuta, locul in care lasi in urma trecutul. Daca in aceasta casa locuieste o familie, acesta va avea un nou inceput. Este important ca la baza cuplului/familiei sa stea pasiunea pentru ca in caz contrar aceasta casa nu-i va primi cu drag.

Apartamentul cu numarul 2

2 este o cifra a sentimentelor. Lucrurile intr-un apartanemt cu acest numar vor fi mai fluide. Este o casa in care sentimentele pe care le aducem in ea vor fi amplificate. Daca venim cu sentimente de dragoste, pozitive acestea se vor amplifica, iar daca trairile noastre nu sunt pozitive, atmosfera din casa se va strica si mai mult.

E o casa buna pentru cuplurile de indragostiti pentru ca ea va potenta sentimentul daruind mai multa dragoste, insa si cearta va fi la cel mai inalt nivel. Cifra 2 avand o vibratie oscilanta, o casa cu acest numar nu e potrivita pentru a gasi solutii la problemele care ne macina pentru ca va spori indoiala.

Apartamentul cu numarul 3

O casa cu numarul 3 cere veselie, oameni multi si creativitate. Acest spatiu va potenta creativitatea si activitatile sociale (cluburi de lectura, spatiu de dezbateri etc.), dar nu va suporta apatia. Daca in aceasta casa locuiesc oameni tristi, conformisti, necreativi si va crea actiune – lucrurile vor incepe sa cada, mobila sa trozneasca, va mirosi urat. Este o casa perfecta pentru musafiri, pentru oameni veseli, petrecareti, prietenosi si va fi mereu petrecere.

Un apartament cu numarul 3 aduce idei geniale care vin in grupul de prieteni. Aduna laolalta oameni inclinati catre lucruri creative.

Apartamentul cu numarul 4

Acesta este un apartament al muncii unde se construieste mereu, unde se face curatenie mereu, unde mereu e ceva de facut. Desi totul este aranjat, tot pare ca mai e ceva de facut, ca nu e niciodata terminat. Intr-o casa cu numarul 4 se face mereu cate ceva: mereu va fi zgomot, cineva va face mereu curat, va gati, cineva va mesteri mereu, va repara.

Aceasta casa este una destinata oamenilor care prefera rutina, cu tabieturi clare: serviciu, acasa, cumparaturi, facut mancare, spalat rufe etc. E o casa unde veti munci mult si cam fara profit. Persoanele care locuiesc aici vor fi mereu stresati de venirea facturilor. E un spatiu care ne pune sa muncim mult, aglomerat cu multa mobila, cei care vor veni in vizita vor avea senzatia ca deranjeaza, ca au venit intr-un moment nepotrivit.

Apartamentul cu numarul 5

Este un apartanent destinat persoanelor singure, dornice de aventuri. Fiindca 5 este o cifra a sexualitatii, aceste aventuri vor fi de cele mai multe ori amoroase. Cei din aceasta casa vor veni si vor pleca ca la hotel. Va fi o casa mai mult goala, frumos aranjata, cu putina mobila.

Daca cei care vor sta intr-un apartament cu numarul 5 vor fi o familie, totul va fi minunat cat timp ei au incredere in ei si in relatia lor, pasiune si o dinamica inchegata a cuplului. Daca se pierde increderea din cuplu se pierde tot: pasiunea, banii, linistea.

Apartamentul cu numarul 6

6 este o cifra a familiei si o casa cu acest numar aduce armonie si echilibru. Primeste cu drag toata familia extinsa. 6 fiind o cifra feminina, o casa cu acest numar este potrivita pentru doamnele care se casatoresc din dragoste.

In acest loc trebuie sa existe foarte multa iubire, iar daca aceasta nu mai exista semnalele date de casa sunt in zona financiara, 6 fiind si o cifra pragmatica: castiguri mai mici, facturi mai mari, copilul va invata mai putin bine etc.

Apartamentul cu numarul 7

Se spune despre o casa cu numarul 7 ca fiecare locuitor al ei e cu camera lui. Daca in aceasta casa nu este o foarte buna armonie in cuplu (7 e o cifra foarte exigenta), trimite fiecare partener in camera lui. O casa cu numarul 7 este foarte buna pentru cei care vor sa devina scriitori, IT-sti, oameni indreptati spre studiu.
Aceasta casa va avea obligatoriu o biblioteca. Pentru cupluri e un loc bun pentru constructie, pentru o forma superiora de intelepciune. 7 nu crede in iubire, ci doar in iubirea divina.

Apartamentul cu numarul 8

E o casa a lumi unde vor veni multi oameni, musafiri, vecini, rude, oameni noi carora le place sa stea mult. Recomandat pentru familiile sociabile carora le plac oamenii si vizitele. Este de asemenea, un apartament favorabil financiar – familia care va sta la numarul 8 va avea bani, ii va merge bine financiar, iar cand nu vor avea bani, acestia vor veni la ei (returnarea de imprumuturi de mult uitate, bani gasiti prin buzunarele hainelor pe care nu le mai imbraca etc.)

Daca locuim la numarul 8 este important sa ducem o viata sociala, astfel vor veni idei noi, oprtunitati pentru locuri de munca, relatii in societate. In schimb daca sunteti persoane rutinate, vati simti ca aceasta casa vrea sa va dea afara.

Apartamentul cu numarul 9

Cei care locuiesc la numarul 9 trebuie sa se transforme altfel va fi un loc neprietenos. Trebuie sa se innoiasca mereu – sa schimbe mobila, locul lucrurilor prin casa, sa cumparati lucruri noi. E importanta si transformarea personala, ca individ.

Daca intr-o casa cu numarul 9 se va muta un cuplu acesta trebuie sa-i reinnoiasca mereu sentimentele, dragostea lor sa fie mereu transformata. In caz contrar cei doi din cuplu se vor insingura. Cearta din acest cuplu va fi transformata in scandal si apoi sa asterne nu linistea, ci o tensiune. Cei care locuiesc la numarul 9 au nevoie de o dezvoltare pe verticala sau sa-si rezolve problemele cu trecutul

Tu ce numar ai la apartament?

 

Sursa: https://romeopopescu.wordpress.com/2018/04/25/ce-spune-numarul-apartamentului-despre-noi/


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar