CUM POTI FOLOSI CULOAREA ANULUI 2020 IN MODA SI DESIGN

CUM POTI FOLOSI CULOAREA ANULUI 2020 IN MODA SI DESIGN

CUM POTI FOLOSI CULOAREA ANULUI 2020 IN MODA SI DESIGN

Institutul de Culoare Pantone a anuntat culoarea anului 2020: Classic Blue, o nuanta atemporala de albastru, eleganta in simplitatea sa.

Alegerea nu este una simpla. Institutul porneste de la o analiza a modei, a noilor tehnologii, a trendurilor in muzica, arta si social media, dar si a conditiilor socioeconomice.

La inceputul fiecarei luni de decembrie Institutul anunta culoarea anului urmator ca un raspuns anticipat al viitoarelor fenomene sociale identificate de specialistii din toata lumea.

Ca reacție la atacul tehnologiei digitale și a mass-mediei sociale care se încorporează din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi, căutăm experiențe autentice si oameni in care putem avea incredere. Classic Blue reprezinta incredere, protectie si inspira o conexiune mai buna cu noi insine si cu oamenii din jur.

Cum poti folosi culoarea anului 2020 in moda si design.

Poate fi folosit pentru a decora orice tip de incapere, pentru fiecare in parte avand o semnificatie anume.

DORMITORUL

Pentru dormitor albastru poate aduce o stare de liniste profunda si de calm. Poate fi folosit ca element principal de decor sau in contrast cu elemente calde de amenajare (diverse texturi, tapiserii, perne). Alege un pat cu tapterie albastra si scoate-l in evidenta prin alaturarea unui dresing alb.

BUCATARIE

Folosit in bucatarie, s-a demonstrat ca albastrul are efecte asupra apetitului. Astfel, astfel pentru cei preocupati de felul cum arata, poate fi un adevarat prieten. Aceasta culoare va suprima pofta de mancare. Exista programe de slabit in care este recomandata folosirea ustensilelor de bucatrie, a tacamurilor si a farfuriilor albastre pentru un apetit mai mic.

LIVING

In living, albastrul poate fi utilizat pentru vopsirea peretilor sau simpla decorarea a acestora. Un fotoliu, un covor sau draperii in nuantele de albastru clasic vor contribui la crearea unui mediu placut si odihnitor. De asemenea, poti adauga si alte elemente de decor de diverse culori ca galben, rosu, portocaliu, verde, bej, etc. Iar prin utilizarea pieselor de mobilier din lemn vei putea pune accent pe nuanta.

BIROURI

Folosit in spatiile de birouri, albastrul se pare ca aduce o productivitate mai mare angajatilor si personalului care isi desfasoara activitatea aici. Studiile arata de asemenea ca in camerele vopsite in albastru subiectii dezvolta o mai mare creativitate iar rezultatele avute la diverse teste de inteligenta sunt mult mai bune comparativ cu rezultatele avute atunci cand subiectii au fost testati in camere neutre.

Luand in considerare si principiile feng shui pentru adeptii lui yin si yang, referitoare la culoarea albastra, se pare ca aceasta semnifica elementul “apa” si este recomandat a se folosi in zonele indreptate spre est ale casei. Astfel folosit aduce sanatate si liniste in familie. In spatiile de birouri este recomandat a se folosi in zonele de sud est pentru bunastare si abundenta.

Tu cum alegi sa folosesti albastru in 2020?


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar