Extragerea castigatorului campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”.

Extragerea castigatorului campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”.

Extragerea castigatorului campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”.

Joi, 10 octombrie 2019 a avut loc extragerea castigatorului campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două”.

Toti participantii campaniei „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două” au fost invitati joi, 10 octombrie, in incinta Cartierului Solar pentru a lua partea la extragerea castigatorului. Departamentul de marketing si vanzari al ansamblului rezidential Cartierul Solar, a reusit sa organizeze o frumoasa seara de socializare pentru acestia.

Extragerea formularului de inscriere in concurs, si implicit a castigatorului premiului a avut loc în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai dezvoltatorului, ai departamentului de vanzari și ai notariatului unde au fost semnate promisiunile si contractele de vânzare.

Din pacate, castigatoarea apartamentului cu doua camere in valoare de 62.000 Euro nu a fost prezenta la eveniment. Astfel a aflat veste prin telefon.

Ramona Serban, a intrat in concurs in data de 10.07.2019, cu numarul de concurs 225, fiind ultimul participant inscris in concurs.

Toti ceilalti participanti in concurs, care nu au putut participa la eveniment, sunt asteptati la biroul de vanzari zilele urmatoare pentru ridicarea premiilor de consolare.

Pozele de la eveniment regasiti AICI.

 

Pentru alte detalii despre concurs si ridicarea premiilor va asteptam:

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00,
Sambata: 11:00 – 15:00

la biroul de vanzari – Bloc B2a/Uranus, Apartament 3.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.