Parcare subterană sau parcare supraterană?

Parcare subterană sau parcare supraterană?

Ce alegi pentru noua locuință: parcare subterană sau parcare supraterană?

Te-ai hotărât să te muți într-un ansamblu rezidențial care oferă locuri de parcare subterane, dar și supraterane. Acum vine dilema. Pentru ce tip de loc de parcare să optezi? Dacă te numeri printre persoanele care folosesc zilnic mașina ca mijloc de transport și au întotdeauna grijă ca autoturismul să fie parcat în locuri sigure, este important să ții cont de câteva aspecte înainte de a decide dacă să cumperi un loc de parcare subteran sau suprateran.

Parcările supraterane, potrivite pentru șoferii practici

Dacă natura jobului tău implică deplasări dese și neașteptate de-a lungul zilei, sau dacă trebuie să fii la muncă la prima oră a dimineții, atunci parcările supraterane sunt varianta potrivită pentru tine. Pe lângă confortul de a nu fi nevoit să te deplasezi până la subsol și să scoți mașina din parcare în spațiul (deseori) strâmt, un loc de parcare suprateran îți permite să pleci cu mașina imediat ce ai ieșit din bloc, fiind ideal pentru șoferii aflați mereu în întârziere.

Pe de altă parte, parcările supraterane nu sunt la fel de sigure ca cele subterane. Asta întrucât majoritatea permit accesul persoanelor străine. Din acest motiv, îți recomandăm să optezi pentru un loc de parcare suprateran doar în cazul în care achiziționezi un apartament într-un complex rezidențial securizat și păzit 24/24, cum este Cartierul Solar.

Parcarea subterană, alegerea șoferilor cu mașini de lux

Principalul motiv pentru care să alegi un loc de parcare subteran în locul unuia suprateran este acela de a fi 100% sigur în orice moment că mașina ta este în siguranță. Cu toate că în cazul complexurilor rezidențiale noi, parcările supraterane beneficiază de servicii de pază 24/24. Este de preferat ca șoferii cu mașini de lux să achiziționeze un loc de parcare subteran. Pe lângă faptul că sunt cea mai sigură opțiune, locurile de parcare subterane îți protejează mașina de condițiile meteo nefavorabile. Așadar nu trebuie să-ți faci griji pentru vopseaua mașinii. Și nici pentrufaptul că ar putea ploua exact în ziua în care ai dus mașina la spălat.

Iar dacă îți faci griji că nu mai găsești locuri de parcare, află că ansamblul rezidențial Cartierul Solar dispune de peste 1200 de locuri de parcare. Dintre acestea 300 se află la subteran și 900 sunt supraterane. De asemenea, beneficiezi de pază la orice oră din zi și din noapte. Totodată, poți opta pentru loc de parcare acoperit, semi-acoperit sau de exterior, în funcție de nevoile tale. Mai multe detalii despre facilitățile din Cartierul Solar găsești aici.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar