Cele mai versatile electrocasnice de bucătărie dacă te-ai mutat în casă nouă

Cele mai versatile electrocasnice de bucătărie dacă te-ai mutat în casă nouă

Odată ce te-ai mutat într-un apartament nou într-un ansamblu rezidențial precum Cartierul Solar, printre tot felul de obiective și acțiuni se numără cu siguranță și utilarea bucătăriei. Piesele mai mari pot fi alese mai ușor, precum frigiderul, hota, aragazul sau alte dispozitive. Noile tehnologii au revoluționat și electronicele pentru activități specifice. Timpul mereu pare scurt atunci când ai lucruri de făcut și mai trebuie să și gătești. E bine să știi că sunt pe piață echipamente extrem de performante care te pot ajuta în bucătărie.

Printre electronicele la mare căutare în această perioadă aglomerată se numără și roboții de bucătărie. Cum îi alegem și ce trebuie să știm despre ei? Sunt întrebări la care de multe ori nu știm să răspundem imediat.

Blender Electrolux ESB7300S

Blenderul Electrolux are o putere de aproape 1000 de wați și o capacitate de aproape doi litri. Asta înseamnă că e ușor de folosit dacă în familie există patru persoane. Echipamentul vine dotat cu un bol de sticlă termorezistentă. Acest gen de material nu se sparge dacă treci de la o temperatură extremă la alta. Practic, dacă pui în el pui dezghețat din congelator, la fel de repede poți să-ți pui în bol produse care necesită încălzire la microunde, iar vasul va rezista.

Expresor pentru cafea Bosch Tassimo Vivy TAS 3202

 

Unul dintre punctele forte ale acestui expresor sunt dimensiunile destul de reduse, ceea ce îl face extrem de versatil. În plus, vine dotat cu râșnită încorporată și un rezervor de apă detașabil pentru a oferi cafelei acea prospețime pe care o căutăm cu toții.

Storcător de fructe – BOSCH MES4000

Storcătorul de la Bosch vine o cu multitudine de funcții extrem de utile pentru orice bucătărie. În primul rând are un separator de spumă, o sită din inox, dar și accesoriile de împingere a legumelor și fructelor în tubul storcătorului pentru o mai bună manevrabilitate. Capacitatea recipientului pentru suc este de  aproape 1.5 litri. Cea mai importantă caracteristică este aceea că orificiul de captare a fructelor și legumelor este mărit tocmai pentru a permite introducerea unor varietăți de leguminoase, indiferent de mărime. Practic nu e nevoie să ciopârțești merele sau să mărunțești morcovii pentru că storcătorul va ști ce să facă.

Tefal MasterChef Gourmet QB4041 – The master of all

Robotul are funcții versatiile pentru orice persoană pasionată de gătit: vine echipat cu modul de frământat, feliat sau radere.

Are încorporat un blender cu o capacitate de 1.5 litri, iar total, vasul principal al robotului colectează în recipient aproape 5 litri în două vase comunicante.

Pe scurt, dacă alegi un apartament în Cartierul Solar, aceste informații vor fi utile în amenajarea și echiparea completă a bucătăriei.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar