Lucrezi de acasa? Ai nevoie de o tastatura wireless

Lucrezi de acasa? Ai nevoie de o tastatura wireless

Lucrezi de acasa? Ai nevoie de o tastatura wireless

Te-ai mutat in Cartierul Solar si ti-ai amenajat living-ul pentru un birou spatios? Nu ti-ar strica sa treci la ,,next level” atunci cand vorbim de gadget-uri si inovatii tehnologice.

Indiferent ca vorbim de un laptop, de un notebook sau un ultrabook, e bine sa folosesti o tastatura wireless pentru a proteja tastele laptop-ului tau. In plus, daca ai un smart TV, poti folosi o tastatura wireless pentru a naviga mai usor prin meniul televizorului

Tastatura wireless – Un periferic cu adevarat necesar

Tastatura WiFi este un periferic care isi schimba foarte putin pozitia pe birou, spre deosebire de mouse, deci cand vine vorba strict de utilizarea pe birou singurul avantaj este ca scapi de firele care atarna pe tablia mesei. Daca intentionezi insa sa folosesti tastatura de pe canapea, ca sa te joci de exemplu direct pe televizor atunci lucrurile se schimba si mobilitatea capata un alt sens.

In plus, ai posibilitatea de a curata biroul si a-i da acestuia o estetica minimalista pentru ca exista tastaturi WiFi extrem de versatile si flexibile.

In cazul modelelor de tastatura cu Bluetooth este posibila conectarea rapida la un alt sistem (PC sau laptop) fara a fi nevoie sa scoti cablul sau receptorul din calculator. Tot ce ai de facut este sa faci pairingul cu noul sistem. Exista si cateva modele care pot face rapid trecerea intre mai multe dispozitive Bluetooth sau intre Bluetooth si conexiune radio, conectarea la noul PC fiind astfel mult facilitata.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege o tastatura WiFi?

Tastaturile wireless moderne au evoluat foarte mult fata de primele iteratii ale tehnologiei. Insa din punctul de vedere al performantei sunt inca putin in urma. Diferenta principala resimtita la capitolul performanta este latenta. Perioada de timp scursa intre momentul in care tasta este apasata si momentul in care informatia ajunge la calculator. Latenta este cauzata in principal de receiver, dar si de procesarea informatiei de catre microprocesorul intern intern al tastaturii. Un model wireless slab poate adauga cateva zeci de milisecunde latenta, considerabil mai mult fata de cateva milisecunde, timpul aferent unui model clasic cu fir.

Cel mai mare inamic al tehnologiilor fara fire il reprezinta interferentele cu alte semnale radio din spectrul de frecventa vecin. Nici tastaturile nu scapa de acest pacat. Deci asigura-te ca nu ai emitatoare radio puternice in imediata vecinatate a biroului, in special routere wireless.

In plus, inainte sa cumperi o tastatura WiFI, ar trebui sa fii atent insa sa nu pierzi receptorul din pachet pentru ca va fi aproape imposibil sa gasesti unul de schimb. Ma refer aici la acele modele cu receiver radio dedicat, nu la modelele Bluetooth.

 

Suntem un ansamblu ce investeste in inovatie si tehnologie atunci cand vorbim de folosirea inteligenta a spatiului locuibil. Afla mai multe despre apartamentele noastre AICI! Pentru orice fel de intrebari te asteptam pe site sau in ansamblul. Vei intelege de ce imobilele noastre nu au concurenta.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar