Ai luat apartamentul la oferta? Cu faci cu economiile?

Ai luat apartamentul la oferta? Cu faci cu economiile?

Ti-ai luat apartament in Cartierul Solar? Inseamna ca ti-au ramas bani pentru calatorii si city-break-uri

Daca ai prins oferta de martisor in Cartierul Solar inseamna ca ai reusit sa economisesti pana la 7.000 de euro. Daca ai reusit sa gasesti un apartament cu loc de parcare si bucatarie oferita cadou, inseamna ca te gandesti cum sa investesti inteligent banii pe care i-ai economisit. Sfatul nostru: ia-ti o vacanta! 🙂

Ai luat apartamentul la oferta? Cu faci cu economiile?

Si o varianta extrem de interesanta ar fi sa calatoresti, cu avionul sau nu, acolo unde vrei, acolo unde ai visat.

Si daca te-ai decis sa pleci in calatorie, nu uita sa ai cu tine si un troller. E important sa tii minte ca un model de calitate iti permite sa cari cat mai multe bagaje cu tine in siguranta si fara prea multe batai de cap. In functie de cat de multe bagaje trebuie sa cari cu tine s-ar putea sa iti fie de ajuns si o geanta de voiaj, insa pentru a maximiza capacitatea de transport un troler este cea mai buna alegere.

Si asta nu e tot. Dimensiunile principale de bagaj pentru calatoria cu avionul sunt deja standardizate la majoritatea companiilor. Depasirea acestor valori se traduce fie prin costuri suplimentare de calatorie, fie prin neacceptarea bagajelor in avion. In ambele situatii este deci bine sa te incadrezi in limitele impuse de liniile aeriene cu care calatoresti.

Din pacate nu exista standarde general acceptate cand vine vorba de bagajul de cala sau cel de mana, dimensiunile si greutatea maxima acceptata variind in functie de operatorul zborului, de destinatie si de tipul aparatului de zbor, deci intotdeauna este recomandat sa verifici termenii si conditiile asociate zborului tau.

Si totusi, care sunt cele mai importante caracteristici ale unui troler?

Un troler trebuie sa fie in primul rand foarte solid pentru ca va avea de infruntat tranteli, contact cu suprafete dure si cate si mai cate. Nu trebuie insa ignorat capitolul functionalitate si usurinta transportarii, mai ales in cazul trolerelor supradimensionate.

In principal exista doua tipuri de trolere. Cel cu carcasa dura (material plastic dur, de obicei policarbonat). Si cel sau carcasa moale, soft shell (material textil). Primele nu sunt usor deformabile si rezista bine la tranteli, insa e bine sa te orientezi spre modelele cu carcasa flexibila pentru ca pot fi inghesuite mai usor in spatii mai mici si pot acomoda mai multe faine, chiar daca se bombeaza peste limitele permise de producator.

Cand vorbim de dimensiuni, aici nu sunt multe de spus, dintr-un motiv foarte simplu. Daca stii ca il vei folosi pe avion atunci alege unul pe marimea bagajului de mana sau pe cea a bagajului de cala. Orice model intermediar nu va putea fi luat in avion, ci va trebuie automat pus la cala. Deci nu te ajuta cu nimic un bagaj de dimensiuni reduse.

Alegerea iti apartine in totalitate. Dar sa nu crezi ca trolerele cu carcasa dura sunt mai greu de desfacut de hoti. Este total fals pentru ca acestia vor exploata zona fermoarului si a incuietorii, mult mai usor de desfacut sau taiat si in niciun caz nu vor incerca sa penetreze structura de rezistenta.

Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar