Joc și joacă. Cum îți ajuți copilul prin joacă.

Joc și joacă. Cum îți ajuți copilul prin joacă.

Potrivit reglementărilor actuale, în locurile publice unde înălțimea de cădere este mai mare de 1 m, este obligatorie folosirea unui pavaj amortizator.

Joc și joacă. Cum îți ajuți copilul prin joacă.

Cartierul Solar a avut grijă ca locul de joacă amenajat pentru cei mici să fie dotat cu echipamente sigure și moderne. Materialul pavelelor este elastic și absoarbe puternic orice fel de căzătură. Siguranța locului de joacă este primordială pentru părinți. Astfel, spațiul de joacă nu trebuie văzut ca un simplu spațiu unde părinți pot uita de grija celor mici, lăsându-i pe aceștia să se joace în voie. Părinții trebuie să înțeleagă faptul că locurile de joacă nu sunt doar pentru divertisment.

parc2Copiii se plictisesc repede. Așadar trebuie să îi faci timpul petrecut în aer liber cât mai interesant. O plimbare prin parc cu bicicleta sau trotineta, urmate de activitati la locul de joacă și socialializarea cu ceilalți copii sunt esențiale în dezvoltarea normală a copilului. Se știe că acestea sunt cele mai bune modalități de a stimula creierul unui copil de până în 4 ani. Adaugați zilnic explorarea mediului înconjurător, joaca asistată și conversațiile cu cei din jurul său – atât copii cât și adulți. Fiecare din aceste experiențe îl stimulează și îl ajută să se dezvolte și să înceapă să își formeze personalitatea.

Astfel, când ajungi cu cel mic la locul de joacă ai grijă ca acesta să fie unul unde el se poate desfășura în siguranță dar nu uita că joaca este începutul cunoașterii.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.