Beneficiile pereților albi. Partea a II a.

Beneficiile pereților albi. Partea a II a.

Data trecută am vorbit despre beneficiile pereților albi din prisma vopselei alese. Continuăm discuția, de data aceasta din punct de vedere al decorării interioarelor cu pereți albi.
Simplitatea pereților albi îți conferă posibilități nenumărate în alegerea culorilor pentru mobilierul casei tale. AP3_04-1024x533
Culoarea alb semnifică puritatea, compasiunea și este un simbol al păcii. În combinație cu alte culori, albul se imbina întotdeauna perfect. Mai mult, indiferent de stilul decorativ pe care îl adopți, albul se va integra perfect. Poți să integrezi extrem de ușor mobilă în stil mediteranean, cu mobilier în nuanțe și tonuri diferite de albastru și insule de verdeața în orice cameră. De aemenea poți amenaja apartamentul în stil AP3_011-1024x533modern – minimalist alegând un contrast puternic alb-negru sau modern – extravagant opând pentru fotolii roșii, mese verzi sau galben electric.
Orice idei de amenajare ai avea pentru căminul tău pereții albi sunt un început de bun augur.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.