Apartamentul cu 3 camere. Între necesitate și confort.

Apartamentul cu 3 camere. Între necesitate și confort.

Achiziționarea unui apartament de trei camere reprezintă pentru majoritatea dintre noi, cea mai sigură investiție pe termen lung sau mediu. Astfel înainte de a face acest pas trebuie să luați în considerare planurile de viitor. Momentul este oportun, piața imobiliară fiind în creștere.

Pentru cei care au o familie numeroasă, care doresc mai mult spațiu sau care țin la intimitatea individuală apartamentele de trei camere sunt soluția optimă. Odată ce a aparre un copil în viața ta deja aparatmentul de două camere începe să para mic, garderoba se mărește, apare pătuțul, în bucătărie își fac loc aparate noi, biberoane, scaunel de copii, și trebuie regândită întreaga amenajare sau de ce nu trebuie să treceți la urmatoarea etapă: apartamentul cu 3 camere.

Apartamentele de trei camere sunt ideale pentru iubitorii design-ului de interior, care își doresc spațiu cât mai mare pentru a-și pune ideeile în practică. Astfel apartamentele de trei camere oferă exact ce își doresc – spații mari, deschise, bine structurate. Apartamentele de trei camere includ de obicei și un al doilea grup sanitar, de serviciu.

Livingul este sufletului apartamentului, aici citești sau lucrezi, aici privești la televizor, aici se adună prietenii când vin în vizită; așadar ai grijă să ai destul spațiu pentru toate activitățile tale preferate. De asemenea, dormitorul trebuie să inglobeze mai mullt decât un pat – ai nevoie de un dressing pe măsura garderobei, de o masa de toaletă, sau fel și fel de decorațiuni de interior.

Principalul avantaj al apartamentelor de trei camere este confortul de care beneficiezi odată cu achiziționarea acestuia, posibilitatea de a-ți pune în practică ideele de amenajare, intimitatea fiecărui membru al familiei și nu în ultimul rând un spațiu mai mare de depozitare. Acestea sunt unele dintre cele mai cautate locuinte de vanzare si de inchiriat, in special de catre familii, cupluri sau studenti, in vederea unei sederi pe termen lung. Așa că privește spre viitor, indiferent ce tip de apartament alegi, cu 2, 3 sau mai multe camere, asigură-te că este ceea ce ai tu nevoie acum și peste 5 sau mai mulți ani.

Mai jos linkuri către apartamentelor noastre de 3 camere.

==>> https://www.cartierulsolar.ro/apartamente-3-camere/

În imagini este înfățișată o soluție de amenajare pentru un apartament de 3 camere din ansamblul nostru, amenajat într-un stil modern cu ajutorul partenerilor de la Casa Magică!

Ap-3-camere--1apartament

 

 

 

 

 

 

Ap-3-camere--2Ap-3-camere okAp-3-camere--4


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar