Iată de ce beneficii te bucuri dacă îți iei un apartament în Cartierul Solar

Iată de ce beneficii te bucuri dacă îți iei un apartament în Cartierul Solar

Cartierul Solar este un ansamblu rezidențial din București unde îți poți cumpăra un apartament cu 2 sau 3 camere într-o zonă liniștită din Sectorul 4. În cartierul nostru rezidențial ai parte de numeroase avantaje pentru tine și familia ta, dacă decizi să investești într-unul dintre apartamentele noastre noi.

 

Citește în continuare acest articol și îți vom prezenta beneficiile Cartierului Solar și de ce ar trebui să alegi un apartament aici.

Apartamentele din Cartierul Solar sunt noi, direct de la dezvoltator

Locuințele disponibile în Cartierul Solar fac parte din Faza a 6-a a proiectului și includ apartamente cu 2 camere și cu 3 camere în diferite forme de compartimentare. Fiind abia construite, te vei bucura de o locuință nouă, cu finisaje moderne și într-o clădire realizată după standardele actuale de construcție. Dacă îți cumperi pentru prima dată un apartament, alege unul nou pentru a avea oportunitatea să îl personalizezi așa cum îți dorești.

 

Apartamentele noi din Cartierul Solar sunt cumpărate direct de la dezvoltator, astfel că vei evita alți intermediari, iar procesul de vânzare-cumpărare se va realiza rapid. La multe dintre apartamentele disponibile se aplică oferte speciale, pe care le poți consulta pe website-ul nostru. 

 

Programează o vizionare pentru a vedea opțiunile noastre de apartamente și vino să vezi dacă se potrivesc nevoilor și preferințelor tale!

Cartierul Solar dispune de un spațiu verde extins, perfect pentru relaxare

Unul dintre cele mai însemnate beneficii de care te bucuri dacă alegi un apartament în Cartierul Solar este că tu sau chiriașul căruia îi vei închiria apartamentul vei avea la dispoziție:

  • 6.000 mp de spațiu verde, o zonă plină de verdeață și copaci, unde te poți plimba atunci când ai nevoie de o pauză. Dacă vrei să ieși cu micuțul tău, îl poți duce la locul de joacă. Acesta este dotat cu echipamente sigure și moderne, iar materialul pavelelor este elastic și absoarbe puternic orice fel de căzătură.
  • 375 mp de piscină, unde te poți relaxa pe timp de vară alături de prietenii tăi. Piscina este administrată privat, însă oricine din Cartier este bine venit.

Alege să te muți în Cartierul Solar și vei avea aproape de casă o mulțime de opțiuni pentru relaxare, fără să fie nevoie să parcurgi distanțe considerabile către alte parcuri sau zone de agrement. Oricând simți nevoia de aer proaspăt, ieși la o plimbare și bucură-te de natură! 

În Cartierul Solar ai o mulțime de spații comerciale

Pentru că vrem să ai aproape de casă tot ce ai nevoie, în Cartierul Solar găsești diverse magazine și alte spații comerciale de care este posibil să ai nevoie din când în când. Și pentru că nu merită să pierzi timpul pe drumuri, ne-am gândit că ți-ar fi mai ușor să le ai pe toate la un pas distanță de apartamentul tău.

 

Iată ce găsești în ansamblul nostru rezidențial:

  • farmacie cu laborator – în cazul în care ai nevoie de medicamente urgent, cobori din apartament și farmacia este chiar lângă tine,
  • centru educațional – special pentru ca micuții tăi să poată înceapă aventura cunoașterii,
  • două market-uri – ca să îți poți face cumpărăturile rapid, aproape de casă,
  • restaurant – ideal de petrecut serile cu prietenii sau de luat masa atunci când vrei să te bucuri de o masă gata pregătită,
  • rotiserie – pentru atunci când ai poftă de ceva bun și rapid,
  • beauty salon – unde te poți bucura de servicii complete de înfrumusețare.

 

În incinta ansamblului rezidențial există o clădire multifuncțională care adăpostește toate aceste spații comerciale și unde urmează, pe parcurs, să se înființeze și o sală de sport, pentru ca tu să rămâi în formă cât mai aproape de casă.

 

De asemenea, în imediata vecinătate a Cartierului Solar ai și alte supermarket-uri și magazine ale unor retaileri multinaționali:

  • centrele comerciale Auchan, Metro și Jumbo Berceni,
  • Lidl și Grand Arena Mall, care include centrul comercial Carrefour Berceni, aflate pe Bvd. Metalurgiei.

 

Atunci când îți alegi un apartament într-un cartier rezidențial din București, ține cont că la un moment dat îți vei dori să îți eficientizezi cât mai bine timpul. Acordă o atenție deosebită facilităților pe care le primești și asigură-te că totul este aproape de casă!

Mașina ta poate avea un loc de parcare subteran sau suprateran în cartier

În ansamblul nostru rezidențial din Sectorul 4 te așteptăm și pe tine, dar și mașina ta! Pentru că timpul este prețios, ai locuri de parcare amplasate chiar lângă blocurile de apartamente, astfel încât să ai cât mai puțin de mers până la mașină dimineața când pleci la muncă sau seara când te întorci. Fie că alegi o parcare în exterior, fie că optezi pentru parcarea în interior, mașina ta va fi în siguranță, lângă tine. 

 

Dacă te muți în Cartierul Solar și ai o mașină, îți va fi simplu să ajungi în principalele puncte-cheie ale orașului, fiindcă drumul este accesibil. În cazul în care alegi să folosești transportul comun, ai la dispoziție mai multe linii de autobuz și linia de metrou care să te ducă acolo unde ai nevoie în cel mai scurt timp.

 

Cea mai apropiată stație de metrou față de Cartierul Solar este Dimitrie Leonida, aflată pe magistrala albastră, iar în fața cartierului opresc autobuzele 312 și 313 care au ca traseu Bvd. Unirii – Cartierul Solar. În plus, în fața Metro Berceni opresc autobuzele 125, 141, 220, 232, 312, 313 și N 105.

Cumpără un apartament nou în Cartierul Solar din București

Profită de beneficiile pe care ți le-am prezentat și mută-te în Cartierul Solar! Programează o vizionare și vizitează-ne pentru a vedea cum arată apartamentele noastre și ce te așteaptă în cartier.

 

Pe website-ul nostru poți afla mai multe informații despre cartier, apartamente și alte facilități, iar dacă ai întrebări ce necesită răspunsul unuia dintre membrii echipei proiectului, ne poți suna la numărul afișat pe site. 

 

Investește în tine și în viitorul tău cumpărând un apartament sigur, potrivit dorințelor și nevoilor tale și care este amplasat într-o zonă liniștită, cu acces la transport în comun și care îți poate oferi facilitățile de care ai nevoie!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar