De ce să îți cumperi un apartament nou în București?

De ce să îți cumperi un apartament nou în București?

Când ai decis că este momentul să cumperi un apartament în București, printre cele mai bune opțiuni este să alegi un apartament nou, direct de la dezvoltator. Vei fi primul proprietar, nu mai plătești chirie și îți poți amenaja exact așa cum îți dorești tu locuința.

În articolul acesta îți prezentăm avantajele de a avea propriul tău apartament într-un bloc nou, cumpărat direct de la dezvoltator.

Alege un apartament nou pentru ca tu să fii primul proprietar

Un apartament nou poate fi cumpărat chiar din stadiul de pre-construcție, astfel că vei fi primul care se bucură de acea locuință. Dacă îți cumperi primul tău apartament, contează să îți placă modul în care este compartimentat, să fii mulțumit de suprafața acestuia și să se afle într-o zonă accesibilă. Optând să achiziționezi un apartament nou, într-un cartier rezidențial, ai o mulțime de opțiuni dintre care să alegi. 

De obicei, dezvoltatorii scot pe piață apartamente cu 2 camere sau chiar mai multe camere, ori garsoniere, astfel că îți poți alege locuința care se adaptează cel mai bine nevoilor tale. Contactează dezvoltatorul și cere-i oferta!

Dacă vrei să te muți într-un complex rezidențial modern și să îți cumperi un apartament nou în București, aruncă o privire peste lista de apartamente disponibile în Cartierul Solar. Pe lângă faptul că vei fi primul proprietar, beneficiezi de o mulțime de alte avantaje: 

  • totul este nou și curat în locuința ta, 
  • ansamblul rezidențial este localizat București, 
  • ai în apropiere o zonă verde extinsă și o piscină privată, a cartierului, spații comerciale și acces la diverse magazine în interiorul ansamblului.

Cumpără-ți propriul apartament și renunță să mai plătești chirie

Avantajele financiare ale achiziționării unui apartament nou sunt evidente: nu ești nevoit să plătești chirie și locuința va rămâne a ta pentru totdeauna. Fie că alegi plata în rate, fie că ești dispus să achiți prin alte modalități, la sfârșit vei rămâne cu un apartament doar al tău.

Pe termen lung, achiziționarea unui apartament nou poate fi avantajoasă pentru tine, deoarece în multe dintre cazuri prețurile imobilelor se valorizează în timp. Dacă alegi să vinzi apartamentul pe care l-ai cumpărat, poți obține un preț mai bun decât cel pe care l-ai plătit inițial. Cumpărând un apartament nou, uzura se instalează mai greu, astfel că dacă alegi să îl vinzi, vei avea avantajul că locuința se află într-o stare bună și poate fi de interes pentru potențialii cumpărători. 

Apartamentele în blocurile noi, cumpărate direct de la dezvoltator, pot fi amenajate după bunul plac

Un avantaj al achiziționării unei locuințe noi, poate chiar încă din stadiul de pre-construcție, este faptul că ai libertatea de a alege modul în care va arăta viitorul tău apartament, adică orice ține de finisaje. Poți alege dintre mostrele primite de la dezvoltator ori ai libertatea de a-ți alege chiar tu gresia, faianța, parchetul, tapetul sau culoarea vopselei pentru pereți.

Astfel, atunci când te vei muta în noul tău apartament, te vei bucura de finisajele alese după propriile gusturi, fără să fie nevoie să renovezi.

Atunci când selectezi finisajele pentru noul apartament, chiar dacă încă ești nehotărât în privința stilului de design interior pe care vrei să îl abordezi, este recomandat să optezi pentru materiale în culori neutre, cu texturi simple, care să îți ofere libertatea de a le integra mai ușor în tipul de amenajare ales. Apartamentele în stil vintage, cele cu elemente tradiționale sau îndreptate către ideea de sustenabilitate se află printre designurile de interior în trend.

Achiziționează un apartament încă din faza de construcție pentru a avea mai mult timp să economisești

Odată ce faza de construcție a blocurilor noi de apartamente este demarată de dezvoltatorii imobiliari, tu vei avea de plătit un depozit sau un avans. Până la plățile ulterioare, ai timp să economesești și să strângi suma necesară pentru următoarele rate de achitat către dezvoltator.

Dacă alegi să îți iei un apartament nou în București, mai exact în Cartierul Solar, beneficiezi de oferte speciale la cumpărarea locuinței, în funcție de avansul pe care îl oferi. 

În Cartierul Solar îți poți achiziționa un apartament cu 2 sau 3 camere direct de la dezvoltator, într-un ansamblu rezidențial din București unde te poți bucura de liniște, natură, siguranță și o mulțime de facilități. Programează o vizionare și te așteptăm în Cartierul Solar!

Apartamentele noi necesită costuri reduse pentru reparații

Alegând să cumperi un apartament nou, care nu a mai fost locuit, beneficiezi de avantajul că apartamentul se află în cele mai bune condiții. Fiind abia construit, ai certitudinea că semnele de uzură sunt inexistente, astfel că nu vei avea costuri pentru reparații sau renovări. 

Cu timpul, este posibil să apară diverse cheltuieli pentru repararea micilor defecțiuni, însă fiind un apartament nou, acestea vor apărea după mult timp de locuire. În plus, mulți dintre dezvoltatori acordă garanții pentru apartamente, astfel că reparațiile pot fi acoperite de firma imobiliară.

Înainte să achiziționezi locuința, asigură-te că te-ai informat cu privire la toate aspectele importante ce țin de noul apartament și discută cu dezvoltatorul imobiliar despre acestea. Îți stăm la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare pe care o ai despre locuințele din Cartierul Solar. Contactează-ne la 0722.207.170 pentru informații suplimentare!

Alege un apartament în blocurile noi din Cartierul Solar

Când ai decis că un apartament nou este soluția potrivită pentru tine, te așteptăm să vizionezi apartamentele disponibile în Cartierul Solar. Apartamentele sunt compartimentate modern, sunt proiectate corespunzător standardelor actuale de construcție și au avantajul că sunt clădite din materiale noi, performante și rezistente, care asigură o izolare termică eficientă.

Cartierul solar este un ansamblu rezidențial din București, situat pe Str. Metalurgiei, Numărul 132, sector 4, aflat într-o zonă liniștită și perfectă atât pentru cei singuri, cât și pentru familii. Aici beneficiezi de pază 24h/24h, centre comerciale în imediata apropiere a cartierului și, în plus, ești aproape de mall-uri și linii de transport în comun.

Investește într-o locuință într-un bloc nou, direct de la dezvoltator și bucură-te de sentimentul de a fi primul proprietar al apartamentului, cu finisaje exact pe placul tău și fără să fii nevoit să faci renovări sau reparații. 

Surse:

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar