Economisesti timp & investesti in sanatate: alege o masina de facut paine

Economisesti timp & investesti in sanatate: alege o masina de facut paine

Vrei mai multa savoarea la micul dejun in noua ta bucatarie? Alege o masina de facut paine

Daca te-ai mutat recent in Cartierul Solar si ai terminat cu amenajarea bucatariei, e bine sa treci cu tehnologia la next level si sa alegi un o masina de facut paine.

De ce sa achizitionezi o masina de facut paine?

Economisesti timp, nu depui efort, utilizezi ingredientele preferate si controlezi calitatea. Contribui la sanatatea ta si a familiei tale. Chiar daca pare mai usor sa cumperi paine de la magazin decat sa pierzi ore intregi cu framantatul, dospitul, mutatul in alte oale, etc.

Acum, cu ajutorul unei masini de facut paine te poti bucura de gustul placut al painii facute in casa, fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp cu prepararea ei. Totul este controlat si pregatit de masina de facut paine. O masina de facut paine este o alegere perfecta nu numai din punct de vedere financiar ci si din punct de vedere al sanatatii. Dispunand de o masina de facut paine poti controla calitatea si poti prepara paine utilizand ingredientele preferate de tine si familia ta. Din pacate, nu orice painea din comert este sanatoasa. Multe contin aditivi de crestere sau mai rau, diverse premixuri neprietenoase cu organismul nostru.

Economisesti timp si investesti in sanatate

Un alt aspect foarte important este timpul. Cu o masina de facut paine economisesti timp pretions, deoarece aceasta face totul pentru tine. De la framantat, dospit, coacere, totul este controlat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele in masina si sa o pornesti. Iar daca alegi cea mai buna masina de facut paine buna, o poti programa sa pornesca la ora aleasa de tine sau sa pastreze painea calda pana ajungi acasa pentru a savura aroma placuta a painii proaspat coapta.

Diversitatea este un alt atuu al unei masini de facut paine. Cu ajutorul unei masini de facut paine poti prepara diverse tipuri de aluat. De la aluat de paine, pizza, bicuiti, paste sau cozonac, totul este usor de pregatit. Mai importat, totul are calitatea aleasa de tine cu ingredientele alese de tine. De sarbatori nu mai trebuie sa muncesti excesiv de mult, cu o masina de facut paine poti face cozonacul si prajituri traditionale foarte usor.

Cum alegi cea mai buna masina de facut paine?

In functie de preferintele personale si de marimea familiei tale alegi capacitatea cuvei masinii de facut paine. Capacitatea cuvei varieaza intre 500 gr pana la 2 kg. Recomandat este sa achizitionezi o masina de facut paine cu o capacitate mai mare pentru a fi sigur ca acoperi nevoile familie tale cat si cazurile speciale in care ai invitati.

Programe disponibile

In functie de numarul de programe variaza si plaja preparatelor pe care le poti face la masina de facut paine. Masinile de facut paine performante au programe la care poti prepara diverse sortimente: paine, baghete, paste, placinte sau chiar si gemuri. Este mai bine sa platesti putin mai mult la inceput iar ulterior sa poti prepara diferite produse delicioase.

Functiile masinii

Functii precum pastrare la cald, pornire intarziata sau grad diferit de coacere, sunt numai cateva dintre functiile cu care sunt dotate unele masini de facut paine. Daca vrei sa alegi cea mai buna masina de facut paine incearca sa achizitionezi o masina de facut paine cu toate aceste functii. Nu stii cand o sa ai nevoie de ele si o sa iti fie foarte utile.

Accesorii masina de facut paine

Nu toate masinile de facut paine vin dotate cu accesorii. Tavi si suporti metalici pentru paine, pensule, pahare gradate, palete, linguri pentru masurat sunt cateva exemple de acesorii cu care unele masini de facut paine vin dotate. Acordati timp si acestui aspect pentru ca cele mai multe dintre ele sunt utile si iti pot facilita munca.

Daca ai nevoie de ajutor te poti adresa colaboratorilor Cartierului Solar, care au experinta in amenajarea si utilarea unei bucatarii. Multa inspiratie si te asteptam sa ne vizitezi daca inca nu ai luat o decizie in aceasta privinta.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar