Cum poti folosi culoarea anului 2019 in moda si design.

Cum poti folosi culoarea anului 2019 in moda si design.

Cum poti folosi culoarea anului 2019 in moda si design.

Culoarea anului 2019 a fost desemnata. Institutul Pantone, autoritatea globala in culori, a ales nuanta pentru 2019: PANTONE 16-1546 Living Coral.

Vibrant, totuși moale, living coral ne îmbrățișează cu căldură pentru a oferi confort și flotabilitate în mediul nostru in continua schimbare.

Alegerea nu este una simpla. Institutul porneste de la o analiza a modei, a noilor tehnologii, a trendurilor in muzica, arta si social media, dar si a conditiilor socioeconomice. Ca reacție la atacul tehnologiei digitale și a mass-mediei sociale care se încorporează din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi, căutăm experiențe autentice și imersive care permit conexiune și intimitate. Cum poti folosi culoarea anului 2019 in moda si design.

Sociabil și plin de viață, natura angajatoare a PANTONE 16-1546 Living Coral salută și încurajează activitatea cu ușurință. Simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism și intenții de bucurie, PANTONE 16-1546 Living Coral întruchipează dorința noastră de expresie jucăușă. Reprezentând fuziunea vieții moderne, PANTONE Living Coral este o culoare care se dezvoltă în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă o prezență plină de viață în social media.*

Living Coral in design

Designerii folosesc nunate placute de roz în colecţiilor lor aproape în fiecare sezon. Astfel ca ai de unde alege. Un fotoliu, un covor si draperii in nuantele coral vor adauga o nunta de proaspat si vor crea o atmosfera calduroasa si primitoare in casa ta. In dormitor o serie de perne decorative roz vor aduce un plus de intimitate. Pentru cei ce lucreaza de acasa o veioza in nunatele de mai sus te va ajuta sa te relaxezi mai bine si te va inspira in procesul de creatie.

Cartierul Solar iti propune sa incercam deja o tranzitie catre culorile calduroase si nuantele apropiate de coral. Creeaza o atmosfera calda chiar prin impodobirea bradului de Craciun, in culoarea anului 2019. Alege un brad alb. Aleg podoabe in culorile mov, roz incarnat, rosu sidef, piersica sau roz ceai, si evident corai cu irizatii aurii. Presarati si cateva globulete verde opal sau azuriu. Adaugati o stea aurie in varful bradului. Cadourile impachetati-le in culorile iernii iar pozele de Craciun vor devenii cu siguranta amintiri pline de emotie.

Iar pentru a le face o supriza frumoasa celor dragi poti deja selecta cadouri in nuantele de mai sus. Cu siguranta vor fi apreciate.

Living Coral in vestimentatie

Culoarea simbolizează optimism si de o femeie stilată și romantică a anilor 50-60. Astfel nu uita, ca moda revine. Gaseste-ti inspiratia in revistele si filmele anilor 1960. Alege rochii cu talie inalta, pulovere cu guler, fuste plisate, bluze in culori pastelate. Nu uita de jachetele colorate in bleumarin, roz, patratele si maro inchis.

Evident, daca esti o persoana mai rebela si vrei sa fii remarcata poti folosi culoarea anului 2019 si altfel. Spune-i hairstilistului tau despre noua culoare si cu siguranta va stii ce este de facut. Un lucru este clar. In orice aspect al vietii tale vei decide sa introduci culoarea anului 2019, va fi un beneficiu.

*Sursa: https://www.pantone.com/color-intelligence/color-of-the-year/color-of-the-year-2019

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar