E mai bine să locuiesti într-un apartament sau intr-o casă?

E mai bine să locuiesti într-un apartament sau intr-o casă?

E mai bine să locuiesti într-un apartament sau intr-o casă?

Știu că poate părea un clișeu, dar mulți oameni aleg să se mute la casă, să fugă de apartamente, uneori nejustificat. Într-adevăr, dacă stai într-un bloc vechi de 30 de ani, unde izolațiile sunt depășite, confortul termic este lăsat în zona de mediocritate iar design-ul duce mai curând în zona de cutii de chibrit decât de casă unde să te simți acasă,  înțeleg ideea de a te muta în altă parte.

Dar dacă ai o sumă de bani și vrei să investești într-o locuință nouă, cel mai bine ar fi să ai in vedere câteva aspecte înainte de a lua o decizie.

Dezavantajele de a locui la casă

Mulți aleg să locuiască la casă ca să scape de vecinii care deranjează, care lasă liftul blocului deschis și acesta rămâne blocat, sau care nu plătesc la timp întreținerea și se sistează apa caldă pe scară din cauza lor. Aceste situații sunt reale. Totusi, se întâmplă mai des în blocurile vechi din cartierele vechi. Mutarea intr-o casa echivalează, uneori, cu ideea de a te izola undeva la marginea orașului. Mai mult, sunt multe case construite în sistem duplex și acolo împarți spațiul cu vecinul.

Dacă vorbim de București, multe dintre casele noi construite sunt amplasate în zone cu drumuri proaste, fără canalizare și unele dintre ele nici măcar nu sunt asfaltate.

Asta înseamnă timp pierdut și energie irosită în drum spre birou. Iar dacă vin zăpezi mari sau ploi abundente, riști să nu poți ieși din locuință. Mai mult, magazinele vor fi departe de tine. Astfel, va fi destul de complicat să faci cumpărături așa cum vrei.

Și asta nu e tot. Să te muți într-o casă nouă de multe ori presupune să faci tu contracte pentru fosa septică, pentru instalația de gaze, uneori chiar și contractul de curent trebuie să-l stabilești tot tu.

De ce să alegi o locuință nouă în ansamblul rezidențial Cartierul Solar

Totuși dacă vrei să te muți într-un loc liniștit, unde ești respectat de vecini, unde poți alege apartamente cu balcoane ofertanate, de ce să nu alegi Cartierul Solar?

Aici ești aproape de metrou. Astfel, aiacces rapid la locul de muncă. Esti foarte aproape de Hypermarket-urile de care ai nevoie pentru cumpărăturile tale zilnice sau săptămânale.

Nu trebuie să îți faci griji de contracte de electricitate, cablu sau TV pentru că toate utilitățile sunt puse la dispoziția ta. În plus, te vei bucura de un confort termic sporit. De asemenea, vei achita facturi mult mai mici datorită conectării inteligente a sistemului la panourile solare. Și asta nu e tot. Datorită metroului din proximitate ești la câteva stații distanță de cluburile preferate, restaurante sau cinematografe.

Dacă vrei să vii să ne vezi programează o vizită. Cu siguranță, nu vei fi dezamăgit.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar