Reguli Feng Shui pentru amenajarea dormitorului tău

Reguli Feng Shui pentru amenajarea dormitorului tău

4 reguli Feng Shui pentru amenajarea dormitorului tău

Feng Shui este un sistem filozofic de armonizare a energiei personale cu energia mediului înconjurător. Indiferent dacă vorbim despre locul unde lucrezi, spațiul în care dormi sau camera de joacă a copiilor. Feng Shui are multiple aplicații în viața de zi cu zi. Este din ce în ce mai apreciat și recunoscut de către designerii occcidentali atunci când vine vorba de amenajarea unei locuințe.

Și pentru că energia din dormitor este extrem de importantă, influențând atât calitatea somnului, cât și armonia relației conjugale, iată câteva reguli de amenajări interioare care îți vor transforma dormitorul într-un templu Feng Shui de senzualitate și relaxare.

  1. Fără televizor sau laptop în dormitor

Nu trebuie să cunoști filozofia Feng Shui ca să intuiești faptul că televizorul, laptopul, routerul wireless sau alte echipamente electrice pot avea o influență negativă asupra energiei din dormitor. Nu numai că acestea sunt încărcate cu un câmp electromagnetic ce are efecte nocive demonstrate asupra corpului uman, ci au și „calitatea” de a te duce cu gândul la muncă. Te vei gândi la stresul de peste zi sau la evenimentele nefericite care se întâmplă în lume. Astfelse îngreunează procesul de relaxare a minții înainte de somn.

  1. Ferestre mari pentru un aer mai curat

Chinezii sunt de părere că aerisirea dormitorului este extrem de importantă și o realizează în fiecare dimineață. Pe lângă faptul că aerul curat de afară te înviorează și accelerează metabolismul la primele ore ale dimineții, acesta are și rolul de a împrospăta țesăturile din cameră, inclusiv pernele, lenjeria de pat, perdelele sau draperiile.

  1. Poziția patului, cea mai importantă regulă Feng Shui

În Feng Shui există cel puțin trei reguli cu privire la patul din dormitor, la poziția și aranjarea acestuia. În primul rând, patul matrimonial trebuie să fie așezat central, pentru a permite accesul din ambele părți. În al doilea rând, se recomandă ca noptierele să fie așezate simetric, una în dreapta patului și una în stânga și să aibă dimensiuni egale sau asemănătoare. A treia regulă și cea mai importantă regulă din Feng Shui-ul din dormitor este ca patul să nu fie așezat în linie cu ușa. Se referă ca picioarele sănu fie spre ușă. Deoarece acest lucru facilitează pierderile de energie și te poate face să ai un somn agitat.

  1. Culori neutre pentru armonizarea dormitorului

Cele mai potrivite culori pentru amenajarea dormitorului sunt, culorile care se află în armonie cu trupul uman. De exemplu nuanțele naturale ale pielii, care pot fi bejuri, rozuri pale sau chiar nuanțe de maro și ciocolatiu. Tot pentru a menține armonia din dormitor, este bine ca pe timp de noapte să menții energia din cameră închisă. Adică să te asiguri că atât ușa dormitorului, cât și ferestrele și ușile dulapurilor sunt închise. Dimineața le poți deschide și poți lăsa energia să circule.

Acum că știi câteva reguli Feng Shui pentru un dormitor armonios, te invităm în apartamentul tău din Cartierul Solar să le pui în practică!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar