De ce Caramida Porotherm este cel mai bun material de constructie ECO?

De ce Caramida Porotherm este cel mai bun material de constructie ECO?

Trebuie sa stiti ca nu intamplator ansamblul rezidential Cartierul Solar are acest nume. Dincolo de amplasarea panourilor solare pe acoperisul fiecarui imobil, dincolo de prezenta centralelor de condensare in fiecare apartament, locuintele de aici mai au un atu – zidurile camerelor din exterior si interior sunt configurate din caramida Porotherm. De ce Caramida Porotherm este cel mai bun material de constructie ECO?

De unde vine aceasta caramida?

De ce Caramida Porotherm este cel mai bun material de constructie ECO?

Caramida Porotherm poarta semnatura companiei WIENERBERGER si provine dintr-una din fabricile ECO de pe raza judetului Cluj. De aici vin blocurile ceramice din gama TermoExpert cu performante termice speciale. Acestea au un randament ridicat. Pastreaza mult mai mult timp caldura in interior pe timpul verii si lasa peretii sa respire.

De cate tipuri exista Caramida Porotherm?

Compania WIENERBERGER ofera in Romania si nu numai o gama extrem de variata de tipuri si modele de caramida Porotherm.

  1. Porotherm Profi este un bloc ceramic cu fete slefuite si imbinare verticala de tip nut. Este destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  2. Porotherm TermoPlus este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica. Acesta este destinat zidariilor cu rosturi subtiri, la executia peretilor nestructurali din zidarie. Datorita vatei minerale, coeficientul termic al acestor caramizi este cel mai bun de pe piata.
  3. Porotherm Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.
  4. Porotherm Optim este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica , peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  1. Porotherm Interior este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.

Ce caramizi Porotherm se folosesc in dezvoltarea locuintelor din incinta Ansamblului rezidential Cartierul Solar?

Cartierul Solar foloseste produsele din Gama Optim si Interior, caramizi extrem de versatile si cu grad ridicat de manevrabilitate.

Porotherm 25/30 Light Plus este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Produsul permite realizarea peretilor de zidarie cu grosime de 25cm sau 30cm.

Porotherm 11.5 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder. Este destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 11.5 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical.

Daca aveti intrebari sau vreti sa vedeti modul in care se asambleaza aceste caramizi, va asteptam sa ne vizitati si sa vedeti cum decurg lucrarile pentru apartamentele din Faza IV de constructie.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar