Cum alegi suportul de televizor pentru un vibe nonconformist?

Cum alegi suportul de televizor pentru un vibe nonconformist?

Daca vrei sa-ti mobilezi living-ul intr-un stil mai nonconformist, o solutie ar fi sa apelezi la suporturile de perete. Ti-ai cumparat un televizor plat cu diagonala de peste 80 de cm si nu vrei sa-l instalezi in living in varianta clasica? Sunt si alte solutii. Daca vrei un vibe creativ si iti doresti sa privesti meciurile sau filmele preferate la televizor, iar acesta sa fie asezat deasupra campului tau vizual, sunt in comert o varietate de sisteme de prindere. Cum alegi suportul de televizor pentru living daca vrei un vibe nonconformist in apartament?

Astfel de accesorii se gasesc in majoritatea magazinelor care vand echipament multimedia. Au preturi accesibile, de la 30-40 de ron.  De asemenea, se potrivesc cu majoritatea modelelor de televizoare vandute la noi, chiar daca vorbim de Smart TV-uri, televizoare 3D LED sau plasma.

Cum aleg suportul de televizor?

Televizoarele clasice, cu diagonala mica nu sunt pretentioase, pot fi montate cu usurinta in diferite tipuri de suport. Mai problematice sunt modelele mari si mai grele. Acestea au nevoie de un suport mai puternic sau cu mai multe posibilitati de reglare.

In plus, materialul acestor tipuri de prindere se recomanda sa fie metalic sau confectionat din diferite aliaje. Aceastea sunt mult mai rezistente la torsiune decat poliesterul sau alte variatii de plastic.

De ce sa spui DA unui suport de televizor?

Cum am spus inca de la inceput, unul din motive il reprezinta nepotrivirea cu obiectele de mobilier din incaperea unde va fi instalat noul televizor.

Nu ma refer doar la nepotrivirea estetica, ci in special la cea privind dimensiunile. Aceasta este o problema des intalnita in cazul acelor seturi de sufragerie cu loc pentru televizor. A doua situatie este cea in care doresti televizorul mai sus decat nivelul ochilor atunci cand stai pe canapea. Atunci nu ai alta sansa decat sa cumperi o comoda foarte inalta sau sa il fixezi de perete.

Suport tv perete cu reglarea inclinarii

Fata de suporturile TV clasice care nu pot fi customizate, exista pe piata suporturi mai sofisticate care permit ajustarea inclinarii. Altfel spus, daca iti doresti sa ajustezi usor unghiul de inclinare al ecranului, sa il rotesti in plan orizontal sau sa il apropii mai mult de tine, inclusiv pivotarea intre mod portret (vertical) si landscape (orizontal) o poti face si prin ajustare electrica, pentru ca exista suporturi TV care functioneaza cu telecomanda.

In plus, un astfel de suport modern iti da senzatia completa de minimalism. Iti poti monta televizorul pe perete ca pe un tablou, iar toate firele sa fie ascunse si sa vina din perete.

Pana la urma, alegerea finala iti apartine. Totul tine de imaginatie, creativitate si inspiratie. Iar daca ai nevoie de sugestii pentru amenajarea noii tale locuinte, expertii din cadrul Ansamblului Rezidential Cartierul Solar iti stau la dispozitie.

Vezi cateva solutii de amenajare interioara, propuse de noi =>>> Solutii amenajari interioare.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar