Cum sa-ti transformi apartamentul nou cumparat intr-un imobil creativ

Cum sa-ti transformi apartamentul nou cumparat intr-un imobil creativ

Cum sa-ti transformi apartamentul nou cumparat intr-un imobil creativ

Daca ti-ai cumparat recent un apartament in cadrul complexului rezidential Cartierul Solar, inseamna ca urmeaza o perioada plina de provocari si inventivitate pentru mobilarea lui. Multe dintre apartamente noi te indeamna la creativitate atunci cand vine vorba de a umple spatiile goale. Acest fapt face amenajarea interioară o adevărată provocare. Pentru crearea iluziei ca spatiul pe care il detii este mult mai amplu decat parte, dar și pentru eficientizarea spațiului, am ales pentru tine cateva idei geniale care pot fi puse in aplicare fara prea multe costuri si fara prea multe batai de cap.

Cauta sa ai ferestre mari si profita din plin de lumina naturala

Din fericire, la acest capitol esti extrem de castigat daca ai ales un apartament in Cartierul Solar pentru ca aici toate apartamentele au ferestre mari pentru a te bucura cat mai mult de Soare.

Ideea e simpla. Daca ai un apartament luminos ai deja un avantaj pe care probabil ca inca nu il intelegi pe deplin. Un living, o camera, un apartament bine luminat de o sursa de lumina naturala va parea mult mai mare decat una luminata doar artificial cu ajutorul a tot felul de dispozitive.

Si asta nu e tot. Daca vrei sa te bucuri de cat mai mult spatiu, renunta la draperiile din materiale opace sau in nuante mult prea inchise si elibereaza, pe cat posibil, zona din fata ferestrei cu tot felul de obiecte masive de decor.

Opteaza pentru culori cat mai pastelate pentru pereti, faianta, gresie sau parchet

Daca am rezolvat partea cu iluminarea, in ceea ce privesc finisajele interioare, incaperile mici au nevoie de si mai multa deschidere si aerisire vizuala. Orienteaza-te spre culori cat mai pastelate, atat îin alegerea gresiei si a faiantei, cat si in alegerea vopselei lavabile. Se recomanda pastrarea un design minimalist si alege o singura schema de culori pe care sa construiesti designul intregului imobil.

Ai grija la unghiul in care asezi echipamentele de iluminare artificiala

Daca ziua ai parte de iluminare naturala, odata cu lasarea serii, trebuie sa ai si alte surse de lumina. Daca vrei sa ai un vibe relaxant, recomandam surse de lumina atat la nivelul incaperii, cat si local. Practic e important sa avem luminatoare atat agatate de tavan cat si laterale.

Fii creative si alege piese de mobilier suspendate din lemn sau aliaj metalic

In secolul XXI poti fi mult mai inventiv cand vine vorba de amanejari interioare. Poti sa eliberezi pardoseala, gresia sau parchetul si sa optezi pentru piese de mobilier suspendate. Foloseste inteligent lungimea peretilor si alege corpuri de mobilier suspendate atat pentru baie si bucatarie, cat si pentru dormitor si sufragerie.

Daca vei respecta aceste elemente, vei avea un apartamentul de vis. Si daca vrei sa afli mai multe opinii despre acest subiect, specialistii din cadrul Cartierul Solar iti stau la dispozitie.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar