Cum sa-ti desenezi creativ living-ul, dormitorul si bucataria intr-un apartament

Cum sa-ti desenezi creativ living-ul, dormitorul si bucataria intr-un apartament

Cum sa-ti desenezi creativ living-ul, dormitorul si bucataria intr-un apartament

Desenarea creativa a livingului,dormitorului sau bucatariei este un pas importanat. Oricare din variante va fi o provocare cand vine vorba de amenajarea eficienta si creativa a spatiului locativ.

Ce inseamna asta? Cand vorbim de exemplu de organizarea eficienta a unei bucatarii de apartament nemobilate, care la inceput e doar un spatiu delimitat doar mental sau pe un proiect 3D, poate fi o adevarata provocare. Poti alege finisajele si piesele de mobilier din PAL, MDF, corian sau pur si simplu din lemn pentru un spatiu unde urmeaza sa gatesti. poti modifica o ozna –  fie ca vorbim de o zona mai lata si mai scurta sau de o zona mai lunga si mai ingusta, totul tine de imaginatie.

Daca ai in schimb o bucatarie patrata, ideile pe care le vei descoperi in aceste randuri te vor ajuta cu adevarat daca vrei sa faci o schimbare de paradigma cand vine vorba de amenajarea spatiului locativ intr-un mod cat mai inteligent. Afla mai jos.

Alege culori vii, culori calde, culori estompate pentru bucatarie si living

Daca vrei sa te joci in bucatarie, alege obiecte de mobilier in aceeasi nuanta ca peretii, parchetul sau gresia. Astfel tot spatiul va deveni bucolic iar dulapurile suspendate se vor pierde in fundalul peretilor zugraviti sau tapetati. Cu aceasta iluzie vizuala tot spatiul va capata profunzime si se va mari la nivel de perceptie.

Cel mai puternic trigger vizual cand vorbim de nuante este albul. Albul este, de departe, una dintre cele mai bune alegeri in decorarea și amenajarea unei bucatarii, a unui dormitor, a unui living. In plus, daca alegi culori vii, culori pastelate, culori deschise, culori calde, aceste nuante vor fi si mai usor de asortat!

Daca totusi albul ti se pare prea stralucitor si obositor, alege o piesa de mobilier din bucatarie de culoare galben pai. Potrivit specialistilor chinezi in Feng-Shui, culoarea galben in bucatarie stimuleaza digestia pentru ca este culoarea chakrei din plexul solar.

Foloseste culori in nuante cat mai deschise pentru dormitor

Daca vrei sa ai un vibe linistit in dormitor, poti sa alegi diferite combinatii cromatice de alb, galben auriu, culoarea untului si tonuri de bej, crem. De asemenea, verde ou de rata sau albastru marin spalacit sunt o alegere buna.

Foloseste inteligent spatiile cheie precum colturile fiecarei camere

Daca nu vrei sa cheltui foarte multi bani pe tot felul de mobilier la comanda, alege linistit cosulete sau tavi. Acestea sunt perefcte pentru organizarea ustensilelor și a obiectelor mici. Acest lucru te va ajuta sa ai un spatiu mult mai organizat. In plus, aceasta sortare are si un aspect extrem de practic. In caz de nevoie le poti muta mult mai usor.

Indiferent ce alegi, e important sa-ti placa. Si daca vrei sa ne vizitezi, sa vezi cum arata apartamentele noastre, nu ezita sa ne scrii.

Citeste AICI despre showroomurile din Cartierul Solar.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar