Cum sa te bucuri de spatiu intr-un apartament achizitionat recent

Cum sa te bucuri de spatiu intr-un apartament achizitionat recent

Cum sa te bucuri de spatiu intr-un apartament achizitionat recent

Te-ai mutat intr-unul dintre sutele de apartamente din cadrul ansamblului rezidential Cartierul Solar sau poate ca urmeaza sa te muti. Important este ca odata ce te stabilesti in noua locuinta trebuie sa te gandesti la cum sa optimizezi cat mai inteligent spatiul locativ. Afla cum sa te bucuri de cat mai mult spatiu intr-un apartament achizitionat recent.

Nu uita sa folosesti cat mai multe rafturi in debara, bucatarie, baie si dormitor

Romanii au obiceiul sa stranga tot felul de lucruri, carti, discuri, cd-uri vechi, casete video, jocuri de PC. Daca vrei sa dai un sens tuturor acestor lucruri e suficient sa montezi rafturi in dormitor, hol, debara, baie si bucatarie pentru  diferite situatii. In bucatarie rafturile vor fi extrem de utile. Ele te vor ajuta sa

organizezi obiectele marunte precum borcanele cu condimente, canile si paharele.

Foloseste electrocasnice ergonomice

Nu intotdeauna ceea ce este mare este si bun. Pe piata exista destule electrocasnice ergonomice. Un blender, un cuptor cu microunde, o cafetiera, poti gasi si la dimensiuni utile ca sa nu iti aglomerezi spatiul din bucatarie aiurea.

Ce trebuie sa faci ca sa nu gresesti? In primul rand, sa masori. Masoara spatiul disponibil si cauta un aragaz care sa corespunda dimensiunilor pe care le cauti. Nu obisnuiesti sa folosesti cuptorul? Poti sa cumperi o plita si cu restul spatiului sa-l folosesti pentru depozitare. Astfel, sub plita incastrata in blatul de lucru poti proiecta un dulap cu sertare.

Cauta piese de mobilier telescopice, rabatabile, modulare

Fie ca vorbim de bucatarie, baie sau dormitor, e bine sa optezi pentru mese pliabile sau rabatabile, pentru piese de mobilier modulare si accesorii cu picioare telescopice.

Lasa imaginatia sa fie libera si monteaza cat mai multe oglinzi

Oglinzile sunt un truc destul de accesibil dar cu rezultate de amploare. Daca montezi pe mai multi pereti laterali oglinzi vei avea senzatia de spatiu mult mai mare. In plus, daca montezi oglinzi pe pereti paraleli vei obtine tot felul de efecte vizuale extrem de apreciate.

Alege lemnul atunci cand vrei sa optezi pentru amenajari interioare

Daca vrei sa schimbi aspectul vizual asupra intregii locuinte, poti alege pentru bucatarie si dormitor pentru o pardoseala din lemn, pentru transmiterea sentimentului de intimitate si caldura. O alternativa la parchetul clasic este cel laminat, mult mai usor de montat si mai accesibil ca pret.

Alege culorile, oriunde, oricand, oricat

Daca nu-ti poti imagina un apartament unde toate camerele au o culoare uni, iar bucataria, baia si dormitorul se scalda in aceleasi nuante, poti opta pentru un perete tencuit si vopsit in culoarea care consideri ca se potriveste cel mai bine. In alta ordine de idei, un perete uni va va permite si decorarea spatiului cu fotografii, tablouri, ceasuri de perete.

Alegerea finala va apartine, si atat timp cat credeti in apartamentul achizitionata, totul o sa fie asa cum trebuie sa fie. Ganduri bune in aceasta luna a cadourilor!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar