Cum sa iti transformi living-ul intr-o sala de cinema VIP

Cum sa iti transformi living-ul intr-o sala de cinema VIP

Cum sa iti transformi living-ul intr-o sala de cinema VIP

Daca te-ai mutat recent intr-o locuinta noua in cartierul Solar si abia astepti sa o mobilezi? Daca esti pasionat de filme, te consideri un cinefil autentic dar nu iti place experienta filmelor la mall, poti sa faci acum o schimbare de paradigma si sa-ti amenajezi in living propria sala de cinema VIP.

Exista pe piata echipamente de ultima generatie care pot fi achizionate la preturi decente. Vorbim practic de tehnologie de amplificare imagine 4k. Astfel ai cele mai clare rezolutii, bluray UHD pe diferite terminale si suport HDR pentru un sunet de cristal.

Inainte de toate – incepe cu ce e mai important, confortul

Inainte de a trece la echipamentele tehnice de proiectare si auxiliare, trebuie sa te gandesti in primul rand la fotoliile de lux din salile de cinema VIP. Din fericire, exista o groaza de modele de fotolii reglabile pentru spate si picioare. Daca vrei sa ai confortul dus la maxim, poti opta pentru scaune cu masaj.

Sa stai pe un fotoliu in timp ce iti urmaresti filmul sau serialele preferate, inseamna placere si rafinament.

Cum arata cele mai bune proiectoare pentru living-ul tau

Asa cum spuneam de la inceput, daca vrei o experienta perfecta, trebuie sa cauti proiectoare compatibile cu ultimele tehnologii. Dotari cu amplificare 4K, Blu-ray UHD și suport HDR, sistem optic motorizat și funcție de memorare a poziției lentilei.

Astfel te vei bucura de o experienta care poate depasi ca vibe si relaxare vizionarea unui film intr-o sala de cinema unde nu ai spatiu sa iti intinzi picioarele. Nu vei auzi nici alte persoane vorbind in timpul proiectiei sau sa se joace pe telefon.

Iar daca alegi calitate bluray pentru filmul tau preferat, nu trebuie sa mai astepti dupa reclame si dupa alte teasere ale unor filme. Poti sa dai play la ceea ce iti doresti. Altfel spus, proiectoarele home cinema compatibile cu formatele HDR combină cele mai noi tehnologii de imagine pentru a aduce filmele la viață, oferind imaginilor cele mai fine detalii.

De ce e important amplificarea 4K? Simplu. Datorita acestei functii inovative, toate filmele si serialele proiectate vor avea un grad suplimentar de finete in cadrul texturilor si culorilor imaginilor proiectate, chiar si atunci cand imaginile transmit continut nativ 4K sau continut digital Full HD, la o rezolutie de 1080p.

Astfel, orice film alegi, de actiune, thriller sau comedie vei avea parte de o experienta de vizionare optimizata. Vei avea parte de imagini cu mai multa profunzime, mai multe detalii si culori naturale intense.

Ce trebuie sa nu rateze proiectorul pe care il alegi pentru living

Dincolo de ultimele tehnologii, e important ca modelul de proiector pe care il alegi sa poata fi capabil sa iti ofere un contrast corect. De asemenea, trebuie sa faca distinctia intre diferite nuante de negru de pana la 1.000.000:1.

Acest lucru este posibil doar daca lentila principala a proiectorului este formata din cel putin 14-16 piese, diferite tipuri de sticla si forme concave si convexe. Daca vrei excelenta in materie de proiectie, cauta proiectoare care au incorporata tehnologia 3LCD.

Dupa ce ai instalat toate aceste echipamente, nu iti mai ramane decat sa te asezi in fotoliu in noul tau living din noul tau apartament. Acum bucurate de relaxare.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar