Cum să economisești bani inteligent pentru un apartament nou

Cum să economisești bani inteligent pentru un apartament nou

Cum să economisești bani inteligent pentru un apartament nou

Atunci când alegi să te muți într-un apartament, trebuie să gândești investiția pe termen lung. Așa cum îți alegi un apartament cu trei camere pentru că vrei ca în viitor  să ai o familie cu unul-doi copii, tot așa trebuie să ai în vedere și alte aspecte logistice.

Chiar dacă de multe ori suntem tentați să alegem o ofertă de preț mai mic atunci când urmează să alegem o locuință nouă într-un bloc dintr-un ansamblu rezidențial sau dintr-un cartier vechi, trebuie să avem în vedere și alte variabile de costuri.

Așa cum achiziționarea unei locuințe într-o zonă unde accesul se face greoi sau drumurile nu sunt asfaltate va reprezenta în timp o problemă de amortizarea unor costuri. Importantă este și proximitate față de o gură de metrou. De asemenea distanța față de un important centru comercial și voi explica și de ce.

Proximitatea – Un criteriu la fel de relevant precum apa potabilă

Apartamentele din complexul rezidential Cartierul Solar au cea mai bună amplasare. Trebuie să gândim în ansamblu. În primul rând, dacă ai copii sau urmează să ai copii, în apropiere se află complexul Jumbo – Toy Store.

Aici găsești toate jucăriile reale sau imaginare, inventate sau neinventate încă, la prețuri fără concurență. În timp, sumele pe care le vei investi în jucării ar fi bine să fie cât mai mici. Aceasta pentru a economisi bani pentru alte proiecte de amenajări interioare sau de ce nu, pentru a călători.

Un alt aspect la fel de relevant este coșul zilnic de cumpărături. Dacă te muți într-o zonă unde nu ai acces la toate produsele la prețul de producător sau nu găsești toate gamele de care ai nevoie, în timp vei investi bani pentru combustibil pentru a te deplasa la cumpărături.

Mai mult decât atât, poate obișnuiești să faci zilnic achiziții de produse alimentare și nealimentare în valoare de x lei, de la magazine care au adaos comercial între 38% si 98%. Imaginează-ți câți bani cheltui aiurea doar pentru că nu te-ai gândit din timp și la proximitatea față de un Supermarket.

Din fericire, toate apartamentele din cadrul Complexului Rezidențial Cartierul Solar sunt aproape de Auchan și Metro. Asta înseamnă că mereu vei găsi tot cei îți dorești și tot ce ai nevoie la cele mai mici prețuri.

Și asta nu e tot. Să nu uităm că timpul este de cele mai multe ori cel mai mare dușman al nostru. Asta înseamnă că ne facem cumpărăturile, în general, pe ultima sută de metri sau la final de weekend. Din fericire, dacă ești aproape de centre comerciale importante, nu mai trebuie să te grăbești sau să cumperi produse pentru o perioadă mare de timp care devin în timp perisabile și se vor strica. Fii chibzuit și alege un apartament aproape de tot ce înseamnă un stil de viață confortabil.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar