3 compromisuri pe care NU trebuie să le faci atunci când alegi un apartament într-un complex rezidențial

3 compromisuri pe care NU trebuie să le faci atunci când alegi un apartament într-un complex rezidențial

 

Concurența pe piața ansamblurilor rezidențiale este acerbă. Sunt dezvoltatori care oferă la achiziția unui apartament o mașină gratuită sau alte facilități.

Dar dincolo de compartimentarea viitorului spațiu locativ, de serviciile conexe precum săli de fitness în proximitate, pază și monitorizare video, parcări subterane, de multe ori uităm să privim în ansamblu și e important să NU facem compromisuri atunci când luăm decizia finală de cumpărare.

  1. Nu alege o locuință nouă mai departe de 15 minute de mers cu mașina de o gură de metrou

Chiar dacă sunt mulți dezvoltatori cu oferte tentante, să nu uităm că multe dintre ansamblurile rezidențiale aflate la marginea Capitalei nu au acces la drumuri asfaltate, trasee de RATB sau, cel mai important lucru, ieșiri de metrou.

Din fericire, toate apartamentele din cadrul Complexului Rezidențial Cartierul Solar se află în proximitatea ieșirii de metrou – Dimitrie Leonida.

De ce e important acest aspect? Dacă lucrezi într-o corporație, majoritatea sediilor celor mai importante firme se află în Nordul Capitalei. Toate sunt legate de stațiile de metrou Aurel Vlaicu sau Pipera.

Poți alege o locuință într-o zonă în care nu există metrou. Dar trebuie să-ți aloci zilnic o marjă de eroare de a pleca la job de cel puțin două ore. Având în vedere traficul din București în zone precum Militari, Drumul Taberei sau Chitila, nu este un punct forte.

  1. Nu alege un apartament care NU îți oferă spațiu de parcare

Chiar dacă anumite ansambluri rezidențiale promit relaxare sau apropiere de zone verzi limitrofe Bucureștiului, e esențial atunci când alegi un apartament să ai locul tău de parcare individual.

În primul rând, acest aspect este esențial pentru că te scutește de o groază de probleme. Mai mult decât atât, dacă ai urgențe și alte deplasări știi că atunci când ajungi acasă nu trebuie să îți faci griji de faptul că trebuie să ocolești blocul pentru a găsi loc de parcare pentru mașina ta.

Din fericire, toate apartamentele din cadrul complexului rezidențial Cartierul Solar au asigurate parcări.

  1. Spune NU apartamentelor nedecomandate

Chiar dacă sunt tentante ca preț, costurile lor de întreținere este mult mai mare. Vei constata cu timpul că e destul de incomod să gătești în bucătărie și tot fumul să se ducă în living sau în camere.

Și asta nu e tot. Dacă treci din living în dormitor, chiar dacă o să-ți instalezi o draperie sau un perete despărțitor improvizat, nu vei putea amortiza sunetul. Astfel, te vei simți destul de inconfortabil dacă vei avea musafiri.

Dar dacă alegi un apartament în Cartierul Solar, nu trebuie să îți faci griji pentru că aici toate apartamentele sunt compartimentate și decomandate după cele mai înalte standarde.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar