5 gadget-uri utile pentru baia din noul tău apartament

5 gadget-uri utile pentru baia din noul tău apartament

Cu siguranță că odată ce te-ai mutat într-o locuință nouă dintr-un ansamblu rezidențial cum este Cartierul Solar îți vei dori cât mai multe utilități extra. Și dacă pentru bucătărie sunt tot felul de gadget-uri mai populare, când vine vorba de zona de duș sau baie puțini știu că sunt anumite dispozitive care ne pot face viața mai ușoară. 5 gadget-uri utile pentru baia din noul tău apartament

Ștergătorul pentru oglindă

În cazul în care ai o cabină de duș de sticlă, e destul de supărător când se aburește. Este incomod să nu poți să vezi nimic. Prin urmare cineva a inventat ștergătorul pentru oglindă, care are și funcții de dezaburire. Acesta seamănă cu un ștergător de parbriz care se prinde cu ventuză de sticlă. Există și o versiune hi-tech, un ștergător cu baterii, precum periuța de dinți electrică, care se mișcă singur preț de câteva minute pe o direcție.

Aparatul pentru pasta de dinți

Acest aparat permite rularea întregului tub de pastă de dinți, fără a rata nici măcar ultimul strop de pastă. Are o versiune mecanică și una electrică. Chiar dacă pare un produs mai mult pentru copii și pentru joacă, este extrem de util. În special atunci când vrei să faci economii și să folosești toată pasta de dinți dintr-un tub fără dificultate este perfect.

Termometru pentru apă

Dacă urmezi tratamente speciale pentru piele sau păr și e important să știi temperatura. Există un dispozitiv special care se montează pe robinet și îți arată pe un display temperatura apei.

De asemenea, dacă te interesează să setezi temperatura apei în zona echilibrată, poți să blochezi termometrul la 37-38 de grade, aproape de temperatura corporală.

Aparat de radio rezistent la șocuri și apă

Chiar dacă există cabine de duș cu radio încorporat, acest gadget îți permite să asculți muzica pe care o dorești și în alte zone cu duș decât acasă.

Jucăria are un difuzor de 7 waţi şi are capacitatea de a prinde întreg spectrul radio. Aparatul este extrem de versatil pentru frecvențele FM și AM și rezistă la căzături datorită unei structuri metalice care îl protejează. Poate fi alimentat cu 6 baterii de tip LR20.

Senzor cu LED pentru vasul de toaletă

Dacă vrei să faci cât mai puțin deranj atunci când mergi la toaletă noaptea, află că există pe piață un senzor cu LED și lumină pentru vasul de toaletă.

Senzorul este sensibil la mișcare și se aprinde doar când te apropii de el. Acesta luminează cu o culoare pe care o poți preseta și se stinge singur când te îndepărtezi. Senzorul are o rază de eficiență de doi metri.

Lampa are opt moduri de a lumina – intermitent, continuu, puseu și alte variabile. Senzorul este încastrat într-o carcasă ultrarezisentă la apă sau condens și se alimentează cu trei baterii de tip AAA.

Chiar dacă nu îți poți permite toate aceste gadget-uri de la început, important este să știi de existența lor odată ce te-ai mutat în casă nouă.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar