Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ a ajuns la final.

Campania „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?„ (numită și 2 case în 3 pași) se apropie de final. În curând va fi organizat evenimentul prin care Cartierul Solar desemneaza câștigătorul apartamentului cadou.

Campania a fost lansată pe data 25 iunie 2018, având ca termen de finalizare data la care 200 de persoane sunt înscrise oficial în campanie. Înscrierea în campanie este descrisă la adresa :  https://cartierulsolar.ro/doua-case-in-trei-pasi-simpli/

Regulile au fost simple, iar oamenii au fost încântați.

In data de 11.06.2019 au fost ocupate toate cele 200 de locuri din campanie. Departamentul de vânzări va realiza o listă de așteptare pentru următorii 5 clienți, care dacă există o anulare a formularelor deja existente va fi luată în considerare, în ordinea datei rezervărilor.

În urmatoarea perioadă vom examina situația fiecăruia dintre cei 200 de participanți astfel încat tombola să aibe loc în momentul în care toți participanții vor avea Promosiunea de vânzare semnată.

Vom revenii cu informatii despre tombola în perioada următoare.

Acordarea premiului va avea loc în prezența unei comisii care va fi formată din reprezentanți ai ansamblului și ai notariatului unde au fost semnate contractele.

Revenim cu lista finală a participanților și cu mai multe informații despre tombola, în curând.

Vă dorim mult succes!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.