Avantajele folosirii rafturilor metalice

Avantajele folosirii rafturilor metalice

Dupa ce ai ales un apartament in Cartierul Solar, urmatoarea ta provocare este viteza cu care reusesti sa-ti mobilezi si restul apartamentului.

Este foarte simplu sa fii organizat daca ai cateva rafturi asamblate strategic in diferite camere din apartament. In functie de spatiul pe care il ai, este util sa stii ca poti sa alegi ca design modele de rafturi metalic dupa criteriul functionalitatii. Afla avantajele folosirii rafturilor metalice. Cum aleg corect un raft metalic? De ce rafturi metalice? Pentru ca tehnologia a avansat destul de mult si aliajele din care sunt configurate sunt extrem de rezistente, sunt ignifuge si au o durabilitate mai mare.

In plus, daca sunt vopsite electrolitic, rafturile metalice rezista mult mai mult timp. Rezista la depunerile de praf. Se curata mult mai usor fata de mobilierul din pal. Acesta din urma este incarcat electrostatic si atrage particulele de praf. In plus, un raft metalic suporta mai usor vase fierbinti sau reci spre deosebire de rafturile din pal melaminat sau lemn, a caror rezistenta la socurile termice este mult mai mica.

Cum aleg corect un raft metalic?

Atunci cand esti in cautare de rafturi metalice pentru depozitare incearca sa estimezi cat mai bine greutatea pe care o vei aseza pe fiecare polita. Pare dificil, insa aceasta informatie este necesara pentru a avea rafturile perfect functionale si dupa mai mult timp de utilizare. De exemplu, pentru un birou sau un spatiu de lucru, noi recomandam rafturile simple cu dimensiuni de maxim 170 x 90 x 35 cm.

Dimensiunea (latimea) politelor de doar 35 cm este potrivita pentru carti si dosare. Fiecare polita poate sustine pana la 50 kg. E bine sa optezi pentru politele reglabile pe inaltime. Astfel poti folosi eficient spatiul atunci cand ai nevoie sa depozitezi lucruri mai inalte.

Pentru greutati mai mari, in cazul in care vorbim de rafturi pentru diferite componente de tip atelier DIY, bormasini, piese grele, nicovale, recomandam folosirea unor rafturi cu polite duble din aliaj de otel sau titan care pot sa sustina pana la 250 kg/polita.

Unde se potriveste un raft metalic?

In primul rand, poti folosi un raft metalic in loc de pantofar. Poti folosi un raft metalic din aluminiu anodizat in baie pentru lotiuni, parfumuri, deodorante, crème, geluri de dus si diferite tipuri de sampon. Poti folosi rafturi metalice in balcon, fie el deschis sau de tip lodja pentru flori si alte plante.

Poti folosi rafturi metalice in dormitor pentru machiaj si pentru alte elemente utile. Pana la urma deciziile iti apartin tie. Daca ai nevoie de suport si consulanta in amenajarea apartamentului tau, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Daca inca nu esti hotarat sa optezi pentru Cartierul Solar, e bine sa te grabesti. Poti beneficia de oferta saptamanala.

Detalii aici: OFERTA BUCATARIE


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar