Cum aleg apartamentul dacă vreau să mă mut într-un ansamblu rezidențial?

Cum aleg apartamentul dacă vreau să mă mut într-un ansamblu rezidențial?

Cum aleg apartamentul dacă vreau să mă mut într-un ansamblu rezidențial?

Alegerea apartamentului dintr-un ansamblu rezidențial.

Atunci când alegi să te muți într-un apartament nou, dincolo de facilitățile și serviciile care îți sunt puse la dispoziție, trebuie să urmărești și alte aspecte. Unul dintre acestea, extrem de important este să afli din ce materiale este construit apartamentul tău.

Sunt câteva idei care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine. În primul rând trebuie să știi că dacă s-au folosit materiale ușor de manipulat, calitatea construcției este mult mai mare.

Cât de importantă este cărămida?

La fel de important este și sustenabilitatea materialelor de construcție și cât de prietenoase sunt ele cu mediul înconjurător. Cărămizele Porotherm sunt materiale ecologice pentru că folosesc în structura lor doar materiale naturale- pământ, apă, aer și foc.

Concret, din punct de vedere al impactului asupra mediului înconjurător, atributele care trebuie evaluate sunt: disponibilitatea locala, dacă sunt create din materiale reciclabile, rezistente la intemperii și calamități naturale și toxicitatea. Pentru a fi un produs bun, materialul trebuie să îndeplinească mai multe dintre aceste condiții, nu trebuie să ne axam pe un singur atribut.

Cărămida Porotherm folosește doar materiale regenerabile. Cărămida nefolosită este topită și din ea se construiesc alte matrițe. Mai mult decât atât, în procesul de fabricare al cărămizii nu se emană gaze toxice care ar putea afecta sănătatea oamenilor sau a naturii, iar fabricarea lor este un proces tehnologic cu un consum redus de energie.

Unde găsesc apartamente care au folosit cărămidă Porotherm de la Wienerberger? În Cartierul Solar. Aici toate apartamentele sunt construite cu acest tip de material de construcție.

În plus, pentru a crește eficiența energetică și randamentul spațiului locativ, toate apartamentele sunt așezate în blocuri care au pe acoperiș montate panouri fotovoltaice pentru reducerea costurilor de întreținere.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.