Idei creative pentru amenajarea holului noului tau apartament

Idei creative pentru amenajarea holului noului tau apartament

Idei creative pentru amenajarea holului noului tau apartament

Două lucruri care nu trebuie să lipsească din holul oricărui apartament

Odata mutat intr-un apartament nou, trebuie sa te gandesti si la cele mai mici detalii pentru ca aceste detalii fac diferenta.

Daca atunci cand vorbim despre utilarea unei bai avem in plan vasul de toaleta, cabina sau cada de dus, sau daca ne gandim la bucatarie stim sigur ca avem nevoie de hota, aragaz, frigider si alte echipamente, cand vine vorba de holul apartamentului uitam de multe ori de cate lucruri esentiale.

Paradoxal, holul care e cartea de vizita a oricarei locuinte. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa vezi haine pe noptiere si incaltaminte imprastiata pe podea. Ca sa scapi de aceste probleme, trebuie sa ai in vedere doua lucruri. Acestea aduc un plus de confort. Ele sunt – pantofarul si cuierul. Iată idei pentru holul apartamentului tău

Idei de pantofar pentru holul tău

Inainte de a lua orice decizie, trebuie sa iei in calcul spatiul pe care il ai la dispozitie. Un mobilier prea mare va face ca holul mic sa para si mai mic. Asta in ciuda faptului ca vei putea sa depozitezi mai multe lucruri. Valabil si pentru pantofar.

Daca holul tau e destul de ingust dar mai lung, atunci poti opta pentru o varianta de pantofar slim. Alege sa aibe mai multe straturi, rafturi ca sa poti sa depozitezi cat mai multa incaltaminte.

Daca holul tau e mai lat intr-o parte, dar mai scurt, poti incerca pantofarele de tip cub cu depozitare deschisa sau inchisa. Daca partenera prefera incaltaminte mai inalta cum sunt cizmele sau UGG-urile, poti sa reglezi inaltimea din interiorul rafturilor pentru a putea integra si acest gen de incaltaminte.

In cazul unui hol mai spatios, in care exista o zona pentru a integra un dressing, poti sa aranjezi in interior un sector special pentru incaltaminte. Aceasta fie prin rafturi separate, fie printr-un suport extensibil, cu sistem glisant.

Mai mult decat atat, daca ai obiceiul sa fii colectionar de incaltaminte, poti cauta modele de pantofar cu suport pentru pantofi cu numar variabil de rafturi in functie de dimensiunea si modelul lor. Astfel poti sa ai o zona destinata speial pentru sneakersi, adidasi, tenisi, ghete sau bocanci.

Idei de cuier pentru holul tău

Daca am rezolvat alegerea pantofarului, sa ne gandim si la cuier, locul unde e normal sa iti agati hainele pe care vrei sa le folosesti. Daca vara acest element poate parea usor desuet, odata ce vine sezonul rece ii vei simti utilitatea. Daca vrei sa imbini utilul cu placutul trebuie sa ai in vedere si alte aspecte. De exemplu, se stie ca reprezentantele sexului frumos au nevoie si de o oglinda in hol. Pentru a nu ocupa spatiul cu doua obiecte diferite, poti opta pentru un cuier cu oglinda incastrata.

Daca vrei sa fii original, niste etajere amplasate inteligent nu strica niciodata intr-o casa noua. Daca holul e suficient de lat sa iti permita sa inovezi, poti sa agati si sa reciclezi piese din lemn carora sa le dai o forma inedita. Amplasamentul va fi un element original in decorarea holului. La nevoie, dimensiunile sale pot fi reduse prin taierea elementelor care par in plus, pentru a nu ocupa prea mult spatiu.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar