Vrei sa te bucuri de spatiul verde? Alege o pereche de role

Vrei sa te bucuri de spatiul verde? Alege o pereche de role

Vrei sa te bucuri de spatiul verde? Alege o pereche de role

In ansamblul rezidential Cartierul Solar exista suficiente zone de distractie si agrement in aer liber. Daca nu vrei sa iti achizitionezi o bicicleta, poti alege rolele. In functie de cine va folosi rolele trebuie sa alegi un model corespunzator. Nu doar pe marimea corecta, ci si proiectat pentru copii, femei sau barbati. Exista si modele unisex, insa designul monoton al acestor role care incearca sa nu deranjeze gusturile s-ar putea sa nu fie pe placul tututor.

Principalele tipuri de role

Rolele pentru copii sunt role viu colorate, de obicei cu marime reglabila intr-o plaja predefinita de marimi, vin cu roti de dimensiuni mai mici, eventual dispuse pe doua linii (quad), necesare pentru cei care invata pentru prima oara sa mearga pe role. Cred ca o pereche de role pentru cei mici poate constitui o foarte buna idee de cadou pentru copii.

Rolele pentru dame sunt de obicei acele role concepute special pentru plimbari scurte sau cel mult medii, cu roti moi ce absorb mai bine socurile de la denivelari si crapaturi in asfalt si ghete mai usoare, ce permit folosirea lor mai indelungata fara a obosi prea tare.

Role pentru barbati sunt configurate pe o structura mai dura de tip gheata. Totusi incepatorii insa ar trebui sa caute in prima faza role cu roti moi cu diametru mai mic, pana invata sa-si pastreze echilibrul in timpul mersului.

In alta ordine de idei, rolele inline sunt cele mai intalnite modele in ziua de azi, cu cele patru roti dispuse pe aceeasi linie, pe mijlocul talpii. Sunt mult mai manevrabile ca modelele cu rotile dispuse pe doua axe longitudinale, insa trebuie sa te pricepi mai bine sa iti pastrezi echilibrul.

Design-uri de role in functie de recurenta folosirii acestora

In functie de modul de utilizare al rolelor gasim trei tipuri principale de role. Acestea difera intre ele prin parametrii precum greutatea ghetelor, duritatea si diametrul rotilor precum si robustetea generala a constructiei.

Rolele fitness sunt tipul de role de agrement, pe care le scoti de cateva ori pe luna la primbare in parc, de obicei pe distante scurte. Rotile moi si ghetele confortabile nu te vor solicita prea tare.

Rolele freeride / freestlye sunt pentru persoanele care se dau des cu rolele. Aceste modele au un grad de rezistenta crescut, adica constructia mai robusta, ce permite utilizarea zilnica intensa pe distante lungi si in conditii de solicitare speciale (sarituri, slalom etc). Ghetele sunt special concepute pentru a prinde bine piciorul si glezna in timpul miscarilor bruste. Configuratia rotilor creste manevrabilitatea rolelor.

Rolele agresive sunt tipul de role folosite de amatorii de sporturi extreme. Acelea au roti de dimensiuni reduse ce sporesc manevrabilitatea si ghete care aduc cu claparii folositi la schiuri, ce protejeaza saritorul cand aterizeaza pe rampele din skatepark. Materialele de calitate cresc duritatea, necesara tinand cont de conditiile in care sunt folosite. De asemenea, scad greutatea rolelor, in ciuda faptului ca la prima vedere par voluminoase.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi.

Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar